Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önümüzdeki sezon hazırlık kampı Finlandiya'da olsun

Medeni insanların önünde medeni bir bir şekilde maçlarımızı oynayalım

Şu kadarını söyliyeyim Avrupa da nerede olursa olsun hangi ülke de gene de meşaleler yanıp torpilleri atacaklar o yüzden Amerika ya da Avusturalya'da yapmalıyız ama onda da maç saatleri 04.00-06.00 gibi saatler olacağı için iş'e gidicek olanlar için zor olacaktır

Arkadaş bu sabrinin takımdan gitmesi için ne lazım.. İlla tüm staddan küfür mü yemesi lazım.. Aklı olan o takıma yakışmadığını , istenmediğini , sadece billur eğlencesi olduğunu bilir .. utanması olan ise defolur gider.. Bu dingile topluca bir tepki olması lazım yoksa olmayacak , şu sezonda da sabriyi takımda görmekten, izlemekten kuscam artık , yeter lan !!!!

Meşale yakarsın anlarım da niye sahaya atıyorsun kardeşim? Takım ceza alsa hoşuna mı gidecek? Dortmund ve Arsenal maçında yaktıkları yüzünden ceza yedik.

EuroLeague alınmadık ama bir türlü akıllanmadılar. Fener gibi Türkiye'de kamp yapmak en mantıklısı. Erzurum'da bir yer bulup güzel tesis şart.

Sinan Gümüş'ü bende izlemek istiyordum ama maç izlerken bir şeyin farkına vardım resmen sabri bilerek sinana pas vermiyordu uygun durumda yanında olduğu halde forvetlere rastgele ara paslar denedi zaten ilk yarı bitince sinan'ı yüzde 99 çıkaracaktı dengeoglu dengeler bozulmasın diye :38573:

Demek ki bir tek ben fark etmemisim bunu !!

Bu sene istediğimiz transferler olmazsa tek heyecanlanacağım konu lig adına antalya ve bursa stadları olacak..

Passolig denen uygulama hiç bir ülke ve organizasyonda yokken bizde var. Passolig keşke kalksa ama bu tarz holigan olduğu sürece kalkmaz.

Kareografi yap,Pankart as hatta sahaya atmadan meşale yak ama ses bombası,meşale falan sahaya atarsan sen taraftar değilsin!

Ya pas atsın diye bekliyorum o tarafa bakıyor sonra kolay pas vermek varken imkansız paslar atmaya çalışıyor resmen bilerek yapıyor kasti olarak bu zamdan sonra biraz artistlenmeler filan olmuş sabriye :38573:

Götü kalkacagi belliydi zaten. Sen önce lüzumsuz yere zam yap adama sonra Tanman ciksin desin ki Maxi Sabriden iyi degil. Normal yani orasinin burasinin kalkmasi.

Ama biz onu indiririz yine gerceklerin oldugu yere. Umarim baska bir bek daha aliriz yoksa koskoca sezon bu yeteneksizle gecmez.

Götü kalkacagi belliydi zaten. Sen önce lüzumsuz yere zam yap adama sonra Tanman ciksin desin ki Maxi Sabriden iyi degil. Normal yani orasinin burasinin kalkmasi.

Ama biz onu indiririz yine gerceklerin oldugu yere. Umarim baska bir bek daha aliriz yoksa koskoca sezon bu yeteneksizle gecmez.

Bide fark ettiyseniz sürekli her kararında hakeme el kol yapmalar laf söylemeler bir an önce tepki koymak lazım ya da dediğin gibi umarım güzel bir sağ bek transferi gelir de kurtuluruz şu adamdan

bide utanmadan para konusunu hiç konusmadım diyor sabri ulan o kadar parayı alıyosun bide konussaydın nede olsa veriyorlar kbl etmemek olurmu ..

Sabri'yi okadar gicik kaptimki su son donemlerde , odaya soksalar bizi acayip doverim

bence macin yarida kalmasina en cok ilk 11 de yeri garanti olan futbolcular sevinmistir devam oynamaktan kurtulduk diye.

sabri ve burak resmen mac bitsede gitsek havasindaydi

Beyler mesaj sayısı düşmüş heralde benim nedeni ne olabilir bilen var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt