Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olay cikaran kisiler ingiltereden gelen kisilermis deniliyor nekadar dogru bilmiyorum

Fenerbahçe'ye karşı sağdan gol yedik
Bursaspor'a karşı sağdan gol yedik

Buna rağmen Sabriyi büyük maçlarda yeten bulan birisi varsa o kişi büyük ihtimalle gerizekalı.

Beğenilmeyen Telles'e 10M bile veren var. Yönetim yerinde olsam satmam. Luke Shaw denen kazma sol beke ManU geçen sene 30M verdi.

6.15M'ye aldığın adamı sadece 3.7 karla satmak az. Bu sene bence çok daha iyi olacak Telles.

Yine mi aynı dava, yazıklar olsun yahu ne zaman vazgeçeceğiz bu işten anlamıyorum.

bazı iki üç dengesizden kurtulmak zor malsf Renktaş Dengesiz bitermi toplumda ben böyle dengesizleri Taraftar olarak görmüyorum Ben asıl Taraftarı Juve macında Gördüm o karda kısda Tir tir titreyerek maca glip omuz omuza olduklarında TT arenayı Atmosferiyle ısıtan Taraftardır galatasaray Taraftarı bunlar 3 -4 tane ml dan ibaret Mal toplulugu işte Yazık ordaki Gurbetçilerede maclarını Zehir Ettiler adamlar sanki Her zman Galatasarayın macını stadda izliyorlarne hakları var insanların gününü zehir etmeye onuda anlamıyorum.!

çiko attı antalya 5-2 yaptı marsilya önde

Ulan sinan gumusu ilk defa ilk 11 de izleyecektim cok gordunuz seref....ler . Meselanizi alin a.... a... Yakin

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada konu dışı ama faroe adaları ve biz 4. Torba..galler 1.torba nasıl oluyor bilen var mı :-)

bu olayı protesto olarak dillendirebilirsek bence de iyi iş yapmış oluruz yapılmayan transferlere taraftarın büyük tepkisi :)

Schalke have confirmed the signing of Franco Di Santo from Werder Bremen for €6million (£4.2million).

YOKSA HUNTELAAAARRR ??

Bu arada konu dışı ama faroe adaları ve biz 4. Torba..galler 1.torba nasıl oluyor bilen var mı :-)

Galler şu an 2016 grubunda lider. Üstelik Belçika'lı grupta. Ramsey ve Bale adeta tek başlarına taşıyorlar takımı.

Faroe Adaları, Yunanistan'ı 2 maçta da yendi. Bence gayet doğal.

Ulan sinan gumusu ilk defa ilk 11 de izleyecektim cok gordunuz seref....ler . Meselanizi alin a.... a... Yakin

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sinan Gümüş'ü bende izlemek istiyordum ama maç izlerken bir şeyin farkına vardım resmen sabri bilerek sinana pas vermiyordu uygun durumda yanında olduğu halde forvetlere rastgele ara paslar denedi zaten ilk yarı bitince sinan'ı yüzde 99 çıkaracaktı dengeoglu dengeler bozulmasın diye :38573:

bazı iki üç dengesizden kurtulmak zor malsf Renktaş Dengesiz bitermi toplumda ben böyle dengesizleri Taraftar olarak görmüyorum Ben asıl Taraftarı Juve macında Gördüm o karda kısda Tir tir titreyerek maca glip omuz omuza olduklarında TT arenayı Atmosferiyle ısıtan Taraftardır galatasaray Taraftarı bunlar 3 -4 tane ml dan ibaret Mal toplulugu işte Yazık ordaki Gurbetçilerede maclarını Zehir Ettiler adamlar sanki Her zman Galatasarayın macını stadda izliyorlarne hakları var insanların gününü zehir etmeye onuda anlamıyorum.!
İnsanlar bencilce ve cahilce davranıyor gerçektende eğitim şart, dediğin gibi O gündüz oynanan Juve maçına gelenler gerçek taraftardı, efsane bir tribündür o, yıllarca silinmez hatırlardan. Bu tarz taşkınlık yaratan kişileri yahut grupları belirleyip maça filan sokmayacaksın bir daha, çözüm böyle olur ancak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt