- 29 Ocak 2011
- 47.648
- 19.512
- 2.898
Bir nevi yine duvar tum toplar oldugu hizda geri geliyor iste
haha bu çok iyiydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir nevi yine duvar tum toplar oldugu hizda geri geliyor iste
Fenerbahçe'ye karşı sağdan gol yedik
Bursaspor'a karşı sağdan gol yedik
Buna rağmen Sabriyi büyük maçlarda yeten bulan birisi varsa o kişi büyük ihtimalle gerizekalı.
Yine mi aynı dava, yazıklar olsun yahu ne zaman vazgeçeceğiz bu işten anlamıyorum.
@Sarper Yıldırım zaten UltrAslan konusun da hem fikiriz. Alayı dengesiz ve ayyaş
mükemmel başarılarımıza bak anlarsın.Bu arada konu dışı ama faroe adaları ve biz 4. Torba..galler 1.torba nasıl oluyor bilen var mı :-)
Arkadaşlar bu ultraslana ve gurbetçilere olan kinimizi Sabri'ye yönlendirerek gelecek 1 sezonumuzu büyük ölçüde kurtarabiliriz bence çok parlak bir fikir ne dersiniz ?
Bu arada konu dışı ama faroe adaları ve biz 4. Torba..galler 1.torba nasıl oluyor bilen var mı :-)
Tamam bizi geçte italya 2. Torba galller 1.mükemmel başarılarımıza bak anlarsın.
Ulan sinan gumusu ilk defa ilk 11 de izleyecektim cok gordunuz seref....ler . Meselanizi alin a.... a... Yakin
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tepki olarak yaptıklarını sanmıyorum ben
İnsanlar bencilce ve cahilce davranıyor gerçektende eğitim şart, dediğin gibi O gündüz oynanan Juve maçına gelenler gerçek taraftardı, efsane bir tribündür o, yıllarca silinmez hatırlardan. Bu tarz taşkınlık yaratan kişileri yahut grupları belirleyip maça filan sokmayacaksın bir daha, çözüm böyle olur ancak.bazı iki üç dengesizden kurtulmak zor malsf Renktaş Dengesiz bitermi toplumda ben böyle dengesizleri Taraftar olarak görmüyorum Ben asıl Taraftarı Juve macında Gördüm o karda kısda Tir tir titreyerek maca glip omuz omuza olduklarında TT arenayı Atmosferiyle ısıtan Taraftardır galatasaray Taraftarı bunlar 3 -4 tane ml dan ibaret Mal toplulugu işte Yazık ordaki Gurbetçilerede maclarını Zehir Ettiler adamlar sanki Her zman Galatasarayın macını stadda izliyorlarne hakları var insanların gününü zehir etmeye onuda anlamıyorum.!
İşte aradığım heyecan bu ağabey senin gibi büyüklerimiz lazım bizeOuuuvvv o enerji ile devrim bile gerceklesir