Onur Yilmaz
Berlin Panteri
- 24 Aralık 2008
- 39.719
- 5
- 1.588
Adım adım Kloop'a gidiyoruz. Öyle dibe vurduracak ki bu yönetim ve TD, sonrasında gelecekler ancak Kloop ve büyük temizlikle gönlümüzü alacaklar.
Jürgen Klopp´un haberi var mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adım adım Kloop'a gidiyoruz. Öyle dibe vurduracak ki bu yönetim ve TD, sonrasında gelecekler ancak Kloop ve büyük temizlikle gönlümüzü alacaklar.
hamza istifa etsin ozaman.
?Galatasaray'ın Avusturya kampı devam ederken şu saatlerde kritik bir zirve var... Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, yardımcıları, başkan Dursun Özbek'in kardeşi Mehmet Özbek ve idari menajer Cenk Ergün transferi masaya yatırdı...
Öncelikli konu stoper konusu. Ayrıca orta sahada Felipe Melo'nun durumu görüşülüyor. kaynak 3 puan
Öncelik stoper nedir ya önce stoper alıp, sonra mı forvetle ilgileneceğiz. Aynı anda hem forvet hem stoperle ilgilenmek yasak mı anasını satıyım. Nasıl bir mantıktır bu ya.
Hayatı rakı içip twitterdan sallamakla geçiyor bu herifin.Aziz Üstel @aziz_ustell 15 sn.15 saniye önceİzmir, Türkiye
Ünal Aysal geliyor biraderler; haberiniz olsun!!!
?
Bu toplantidan anca capsizlik cikar