Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi bunlar hem sağ bek, hem stoper, hem forvet, hem sağ açık hatta melo giderse bir de orta saha nasıl alacak ya. yedek kaleciyi saymıyorum bile.Çok ağır ağır ilerliyorlar. Öyle bi noktaya geldim ki sağ bek'te mesela, kim gelirse gelsin kafasındayım yabancı olarak.

Allah aşkına şampiyon olduğumuz bu sezona yazık etmesinler.

Almayacaklar çünkü anlamadınız mı daha ?

Hamzaoglunun isteyecegi stoper max. Baltaya yedek olur.

transfer sezonu bitmeden gelecekse gelsin aysal yoksa kaos dışında birşey ifade etmeyecek

Borini Liverpool'dan ayrılıyormuş.

Santrfor ve kanatlarda oynayabiliyor.

Leblebici golcü sayılmaz fakat Elmander etkisi yaratabilir. Belki de daha fazlası...

24 yaşında olduğunu da düşünürsek takıma kazandırmamız yararlı olacaktır.
dün gece rüyamda boriniyi gördüm galatasarayda 6.hissimde kuvvetlidir umarım böyle bisey olmaz cok daha iyileri lazım bize

Bugün de Ünal Aysal gelecek mi diye konuşuruz geçiririz. Duyumcular şimdi sınırsız hayalgüçleriyle oscarlık senaryolar yazarlar.2 gün sonra da susarlar.

Sabahlar olmasın.

Dünyanin en kotu yonetilen 1.klubu Galatasaraydir 2. Liverpool.

REZALET

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CK1li92WcAAR52h.png

Peşindeyiz! ‏@PesindeyizTV
GSTV eski muhabiri Murat Borlu, Bahri Havadır'ın işine son verilmesi üzerine...

Ünal Aysal, kendisinden 39 yaş küçük sevgilisi Spor Spikeri Birsu Eren'le Bodrum'da görüntülendi (Takvim)

Ünal Başkan evli değil miydi?Hatta aileme zaman ayıramıyorum diyodu başkanken :)

Bu Aziz Üstel cok komik ya, ben geyigine bunu takip ediyorum. Yani ciddiye alinacak biri degil :D

Chancel Mbemba --> Newcastle

Bizim maçlarda çok iyi oynamıştı

Peşindeyiz!@PesindeyizTV 17 sa.17 saat önce
Hamza Hamzaoğlu: "Galatasaray'ın imajını bu şekilde zarara sokmak Galatasaray taraftarına yakışan bir şey değil."

Lan Galatasaray'da imaj mı bıraktın Hamzo. Jem karacanlar bilaller getirip doldurdun. Ürün seninle yan yana anılıyor bundan büyük zarar mı olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt