Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 29.089
- 10.379
- 2.413
Aziz Üstel ünal aysal geliyor demis, ne icin geliyor? bir görev icin mi? sponsor olarak mi ? neyin nesi pek anlamadim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lan ahaha ne güldüm ya eyvallah kanka.![]()
Futbol Arena @FutbolArenaTR 13 Vor 13 MinutenÜbersetzung anzeigen
Dursun Özbek : "Udinese maçını izleyelim, eksiklerimize göre transfere karar veririz."Muhabir : "Başkanım maç ertelendi."
Melo Inter'le yıllık 3 m euro civarında bir ücrete anlaştı, GS ile de anlaşma çok yakın.
Inter Telles'i de istiyor. PSG'nin 8 m euroluk teklifi de masada. GS yaklaşık 11 m euro talep ediyor.
(calciomercato)
Ya arkadaslar 1-2 haftadir benim tapatalk da bi sorun var, timeline'da konulari falan görüyorum, yeniledigim
Zaman da en son mesaj yenileniyor fakat konuyagirmek istersem, belli bi süre yükleniyor yazisindan sonra hata veriyor...
Siz de de bu durum var mi? Veya yardimci olabilecek biri var mi? Tapatalk'a da yazdim
Henüz bi cözüm bulamadilar, su an mecburen safari'den girip yaziyorum
Aziz Üstel ünal aysal geliyor demis, ne icin geliyor? bir görev icin mi? sponsor olarak mi ? neyin nesi pek anlamadim
Hamza yine takima izin vermis. Hazirlik kampinda izin verildigini de ilk kez duyuyorum. :asd22:
Sikilirken mesaj yazmak cok sikici olsa gerek
Robben ibra bizde diyen hatun ne oldu öldü mü? :asd22: