Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aziz Üstel ünal aysal geliyor demis, ne icin geliyor? bir görev icin mi? sponsor olarak mi ? neyin nesi pek anlamadim

Lan ahaha ne güldüm ya eyvallah kanka. :D

Lan kanka Galatasaray'ın imajından bahsedenlere bak, kafayı yememek mümkün değil. En büyük zararı kendileri veriyor. Şl'de verecekleri imaj zararı, burada 2-3 taraftarın verdiğinden çok daha büyük olacak Hamza farkında değil bunun hala

Melo Inter'le yıllık 3 m euro civarında bir ücrete anlaştı, GS ile de anlaşma çok yakın.

Inter Telles'i de istiyor. PSG'nin 8 m euroluk teklifi de masada. GS yaklaşık 11 m euro talep ediyor.

(calciomercato)

Melo Inter'le yıllık 3 m euro civarında bir ücrete anlaştı, GS ile de anlaşma çok yakın.

Inter Telles'i de istiyor. PSG'nin 8 m euroluk teklifi de masada. GS yaklaşık 11 m euro talep ediyor.

(calciomercato)

Umarım PSG'e gider Telles.

Ya arkadaslar 1-2 haftadir benim tapatalk da bi sorun var, timeline'da konulari falan görüyorum, yeniledigim
Zaman da en son mesaj yenileniyor fakat konuyagirmek istersem, belli bi süre yükleniyor yazisindan sonra hata veriyor...

Siz de de bu durum var mi? Veya yardimci olabilecek biri var mi? Tapatalk'a da yazdim
Henüz bi cözüm bulamadilar, su an mecburen safari'den girip yaziyorum

Telles'le Melo'yu verelim onlar da Shaqiri'yi versin bence gayet adil takas

Ya arkadaslar 1-2 haftadir benim tapatalk da bi sorun var, timeline'da konulari falan görüyorum, yeniledigim
Zaman da en son mesaj yenileniyor fakat konuyagirmek istersem, belli bi süre yükleniyor yazisindan sonra hata veriyor...

Siz de de bu durum var mi? Veya yardimci olabilecek biri var mi? Tapatalk'a da yazdim
Henüz bi cözüm bulamadilar, su an mecburen safari'den girip yaziyorum

Lanet olsun şu tapatalk a

Hamza yine takima izin vermis. Hazirlik kampinda izin verildigini de ilk kez duyuyorum. :asd22:

BJK Welbeck'le ilgileniyor (Daily Star)

CK1zC8lWgAApCSK.jpg

Robben ibra bizde diyen hatun ne oldu öldü mü? :asd22:

Transfer yapmayı bırak , eldeki oyunculardan da olcaz ; melo telles olayı değil sadece başka isimler de olabilirdi bunlar , fakat doldurmamız gereken o kadar eksik bölgelerimiz varken yeni açık bölgeler çıkacak bir de başımıza.. sonra alsın yönetimi bir telaş , doldursun transfer yapcam diye çöpleri takıma ,eldeki çöpleride sayarsan, 4. yıldızı taktığımız şu sezonda arayı açmamız gerekirken , yandı gülüm keten helva...

senenin sonu geldiğinde eldeki çöpleri 3e 5e bakmadan gönderip , yerlerine kalite adamlar alıp , bir de üstüne 1-2 kalite takviye yapmak bu kadar zor olmamalıydı.. kim bilmiyorum ama her kim ki bir şeylere engel oluyor ,menfaat için takımın ilerlemesini istemiyor, bu taraftarın hakkını yiyor , allah bin türlü belalarını versin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt