Mehmet Uygun
Cezalı
- 2 Haziran 2009
- 3.094
- 0
- 1.306
Gereken yapılacakmış inşaallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 KUPA TEK ŞAMPİYON! @AslanStatistic
Hamza Hamzaoğlu: En önemli kazancımız sakatlık olmadı. Sonuç önemli değil ama kaybetmememiz gerekirdi. Bazıları hazır değil henüz.
DAYAK
şaka mı yapıyor BİLLUR mu geçiyor şimdi günaha sokacak beni ya2 KUPA TEK ŞAMPİYON! @AslanStatistic
Hamza Hamzaoğlu: En önemli kazancımız sakatlık olmadı. Sonuç önemli değil ama kaybetmememiz gerekirdi. Bazıları hazır değil henüz.
DAYAK
Hamza Hamzaoğlu: Bizim için iyi bir test oldu. Herkesin seviyesini gördüm. Biz gerekli mesajları aldık. Kısa zamanda gerekeni yapacağız.
2 KUPA TEK ŞAMPİYON! @AslanStatistic 1 dk.1 dakika önce
Hamza Hamzaoğlu: Bizim için iyi bir test oldu. Herkesin seviyesini gördüm. Biz gerekli mesajları aldık. Kısa zamanda gerekeni yapacağız.
İstifa edecek heralde.
2 KUPA TEK ŞAMPİYON! @AslanStatistic 1 dk.1 dakika önce
İstifa edecek heralde.
DAYAK
Aklınca Sneijder'i kastetmiyorsa ben de birşey bilmiyorum.
Ulan takımın yarısı beyin özürlü daha ne sakat vereceksin..2 KUPA TEK ŞAMPİYON! @AslanStatistic 14 sn.14 saniye önce
Sıkıntıya gerek yok önemli olan sakat vermemekmiş.