Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sonuçta sabri mükemmele yakın oynadı, sabri'yi mi söyleyecek?

Gerçekten Hamza ateşle oynuyor, adam bu sakinliği ayrı bir gıcık olma sebebi, çok uyuz bir adam ya resmen deli oluyorum. Ciddi ciddi taraftar tarafından darp edilen ilk Galatasaray Teknik direktoru olacak. Çok ciddiyim, bir gün denk gelecek manyağın birine

Lan adama sorarlar mal misin taklit mi yapiyon diye. 4 aydir taraftar gotunu yirtiyor gerekli mesajlari almismis.
Ne bekliyordun mal gibi orta sahan var buyur gec diyor sadece. Savunma yapmasini bilmezsin, yildiz geldi diye turklerin gotunu kaldirirsin bu adamlaea guvenmeyecegini sen bilmeyeceksin de ben mi bilecegim.

Sonun yakin 1 aya salya sumuk gidersin.
Adam gibi yabanci baksinlar once. Kasimda da yonetim defolsun gitsin en azindan 1 sene kaybederiz

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onur kıvrak'a çökmek lazım diyicem ama dengeleri bozar galiba

Kafatasci zihniyet bitmediği sürece bi bok olmayacak turk takimlarindan yerli çöpler defolun gidin artik turk futbolunun ayak baglari

Takım henüz hazır değil diyene

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ayrıca Galatasaray gibi bir takımın tdsi mesajları anca 4 tane yenilen bir hazırlık maçından sonra alıyorsa bu bir faciadır. Fiyasko, sen bu kurumda çalışıyorsan bunlar başına gelmeden görmen lazım, burada herkesin gördüğü şeyi sen nasıl görmezsin. Ya da görüyosan yönetimden destek alamıyosan ver delikanlı gibi istifanı bas git, ne karaktersiz adamsın, sülük gibi yapıştın

Olacak olan belli bu Hamza gidecek öyle ya da böyle sonra arkasında kiler ağlayacak 2 kupa aldı nankörler diye ama sallamayın onlarda gavat fenerlilerin yağdanlıkları olacaklardır başkanımız Haluk ULUSOY ,Cem UZAN ya da sağlam bir yönetimle Ünal AYSAL olacaktır teknik direktörümüz de LUCESCU olacaktır İNŞALLAH (tabş 1 senemiz boşa gidecek o ayrı)

Takimin iyi olmadığını uzun zaman önce bilioduk bu adam yeni öğrenmişöğrenmiş yazık

Ben hazirlik maclarini pek onemsemiyom ama net sag bek orta saha lazim bziim turk futbolcular iplemiyo bu tarz hazirlik maclstini ne yazikki

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olmayacak olmayacak olmayacak

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

takımda iyi oyuncu olarak sneijder,muslera,podolski var bunların yanına 8 as oyuncusu lazım,mevcut kadrodakilerdende ancak yedek oyuncu bulunabilir ,sonuç olarak Galatasaray futbol klübü iflas etmiişdir..

Onur Kıvrak sorunluymuş Ts ile alalım diyecem de bu herifler sonra Muslerayı satmaya kalkarlar

Lucescu 2 sene önce gelseydi şu an uçuyorduk ah luce ah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt