Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerin kadroda bizimkinden farksiz degil kacinci pozisyonu yediler sayamafim ben

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takımın sorunları transferle çözülecek gibi değil. Temizliğe başlanacaksa önce baştakiler gitmeli.

Bunlarda 4lük olur

Adam full ego olmus ya. Traftar degil ben soylerim
Kimin alinacagini. Resmen taraftarin tam tersini yapiyor hep

Takımdaki en büyük sorun gelmeyen oyuncular değil gitmeyen oyuncular. Resmen çöplük gibiyiz. Bu futbolcular kimin yeğeni kimden torpilli lan!!!

ulan bu shaktar mı şanssız bu fener şerefsizleri mi şanslı hadi be shaktar fark atta transfer parası çıksın(GALATASARAYımızı bu duruma düşürenler utansın)

Canli izliyorum maci fenerin nani ile etkisiz sutu var.shaktrn uc yuzde yuzluk pozisyonu var.hele ikisi tam.yuzde yuzluk

Wesley Sniperrrrr

Takım budur işte ilk 11 den en iyi 3 adamını satarsın gelir burda 50 milyon euro luk transferi öttürürsün
Bravo Luce

Ya su var bizim yelri topcular hazirlik macini dikkate almiyor senelerdir bu durum mevcut ben ligde ve avrupada bu derece kotu olucagini sanmiyorum ama sag bek forvet melonun yerine adam şart bu takbiyeler yapilirsa ligi gotururuz bence

The Denge ‏@balporsuuuu 5 dk.5 dakika önce
inşallah hamza da gönderildiğinde liderin sadece 1 puan gerisinde bir takım bırakabilir

Ya su var bizim yelri topcular hazirlik macini dikkate almiyor senelerdir bu durum mevcut ben ligde ve avrupada bu derece kotu olucagini sanmiyorum ama sag bek forvet melonun yerine adam şart bu takbiyeler yapilirsa ligi gotururuz bence

Ondan mı geçen sene gelen giden tokatladı Avrupa maçlarında

Polyanna bile artık bizle jb geçecek renktaş hiiç umutlanma
Şu hoca müsveddesine bakman yeterli

O formayı sırtına geçiriyorsan her yerde savaşacaksın arkadaş. Yabancılar bile canla başla çalışıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt