İnanıyor musun cidden bir şeylerin değişeceğine ? Bence 2 tane daha saçma sapan adam alınır biz bu sezon çoğu maç için keşke Melo olsaydı diyeceğiz
inanmak istiyorum

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnanıyor musun cidden bir şeylerin değişeceğine ? Bence 2 tane daha saçma sapan adam alınır biz bu sezon çoğu maç için keşke Melo olsaydı diyeceğiz

Bence en kötüye alıştırın kendinizi şimdideninanmak istiyorum![]()
""sen gelme lan eşeoğlueşek"" /( merhum KEMAL SUNAL'ın bir filminden alıntı) mancini dünya üzerinde en çok para harcatan ama yine en başarısız birinci hocadır ALLAH korusun gelmesin italyanlar klübe mümkünse uğramasın bileMancini hocamın her maç oyuncularına kağıt vermesini bile özledim. Gel ulan gel![]()
farkli yensinler, bu mactan sonra da Hamza "gereken mesajlari aldik" dedi umarim gercekten düzgün topcular gelir; Inter de 3+ atarsa durum farkinda olurlar belki
Sabri bu aksam kendine güvenen cüneyt ve hamzaya kapağı takti...ellerine sağlık 1.800000 lik kazık
Takımda yedek kaleci, stoper, sağ bek, orta saha, kanat, forvet gibi ihtiyaçlar var 1 ay içinde halledeceklermiş gülüyorum sadecebunların üst düzey bi oyuncu getirme ihtimali benm gözümde hiç yok vizyonsuzların niasse bile gelebilr artık o kalitede adamlar gelcektir alırlarsa bunların capı vizyonu budur ..!