Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamzanin mac sonrasi aciklamasi demekki bu mac birseyleri degistiricek insallah akilli uslu bi stoper orta saha forvet alirlar

uploadfromtaptalk1438109774490.webp

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnanıyor musun cidden bir şeylerin değişeceğine ? Bence 2 tane daha saçma sapan adam alınır biz bu sezon çoğu maç için keşke Melo olsaydı diyeceğiz

bunların üst düzey bi oyuncu getirme ihtimali benm gözümde hiç yok vizyonsuzların niasse bile gelebilr artık o kalitede adamlar gelcektir alırlarsa bunların capı vizyonu budur ..!

Saka bi yana niasseye razi hale geldik gelirse bu kadroda messi gibi buyur gozumuzde malesef

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mancini hocamın her maç oyuncularına kağıt vermesini bile özledim. Gel ulan gel :(
""sen gelme lan eşeoğlueşek"" /( merhum KEMAL SUNAL'ın bir filminden alıntı) mancini dünya üzerinde en çok para harcatan ama yine en başarısız birinci hocadır ALLAH korusun gelmesin italyanlar klübe mümkünse uğramasın bile

Sabri bu aksam kendine güvenen cüneyt ve hamzaya kapağı takti...ellerine sağlık 1.800000 lik kazık

acayip korkuyorum muslerayı satıp onuru alıcaz diye :S

yahu bizim takım iflas etmiş,bu sene düşme hattına gidecek milletin aklı fener-shaktar maçında , bana ne eziklerden biz kendi halimize bakalım keza bu kadro düşmemeye oynar..

bu takıma hoca gelcekse LUCE Olmalıdır her hoca degişikliginde hep onun gelmesini bekledm bi türlü olmadı..!

Stoper,sağ bek,orta saha,sağ kanat,forvet bakalım bu bölgelerden kaç tanesine işe yarar transfer yapılacak.Tahminim maksimum 1 tanesine yapılır

farkli yensinler, bu mactan sonra da Hamza "gereken mesajlari aldik" dedi umarim gercekten düzgün topcular gelir; Inter de 3+ atarsa durum farkinda olurlar belki

çok iyimsersin renktaş..
kaç tane hangi bonservissiz oyuncu gelecek?
gelecekse yeni pandevler gelir...

bunların üst düzey bi oyuncu getirme ihtimali benm gözümde hiç yok vizyonsuzların niasse bile gelebilr artık o kalitede adamlar gelcektir alırlarsa bunların capı vizyonu budur ..!
Takımda yedek kaleci, stoper, sağ bek, orta saha, kanat, forvet gibi ihtiyaçlar var 1 ay içinde halledeceklermiş gülüyorum sadece

Simdi 4 gol yedik ya kesin stoper olarak Serdari ister. Tek sorun stoperdedir.

ciddi 2-3 üst seviyeli ilk 11 oyuncusu almaszak en az isimis zor yani Türk liginde-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt