Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S A
Bu formalari kim tasarliyor?Almayalim diye kasten ki yapiyorlar boyle?
OZellikle bir yani sari bir yani kirmizi olan formalar les otesu,cocuga ver cocuk giymez!

O beğenilmeyen Telles ve Bruma bugün en az 16-17 milyon para getirirler. Üstelik daha hiç birşey kanıtlamadan. Acaba yıldızımız Burak için 5 milyon veren çıkar mı?

2 KUPA TEK ŞAMPİYON! ‏@AslanStatistic 47 dk.47 dakika önce
REKOR > Galatasaray Store'un Şampiyonluktan sonra 5 hafta içinde 350 bin ürün sattığı Hiçbir şampiyonlukta bu kadar ürün çıkmadığı açıklandı. Hadi renktaşlar şu yeni sezon formalarından da alalım.forma,ürün alırsak bu yönetimde yıldız oyuncu almak zorunda kalır ve alırlar

Son düzenleme:
Ya şu komisyoncu çapsız herifin paralı avukatlarını forumdan atın lütfen. Komisyondan pay mı alıyorsunuz, her türlü eleştiriye atlamak niye?

O zaman olası başarılarda da sevinme. Süper Kupa'yı kazanırsak otur ağla mesela.

Sen daha çok Sabri ferrari aldı, Bilal Galatasaray'a geldi, Yasin 11 oynasın, Güray alınmasın, Niasse gelsin veya gelmesin dersin. :) Bu sene ağlatacaklar seni haberin yok.

Gözünüzü açın artık. Tepki koydunuz diye Aydın gönderildi bu takımdan. Tepki koydunuz diye Niasse transferi açıklanamadı. Siz tepki koyarsanız yanlışlar düzelecektir. Süper kupa lig şampiyonluğu vs benim umurumda değil. Bir lig şampiyonluğu Hamza gibi çapı olmayan bir adamı takımın başında tuttu mesela. Bugün yapılanlardan ne kadar memnunsun? Kupa alınınca Hamza 1 numara da dersin sanırım. Galatasaray bir teneke parçasından ibaret değil. Çok daha önemli şeyler var.

Tabi ki olmayacam. Destek olmaya devam edilirse daha çok Güray vurallar Niasseler konuşulur. Çok Bilaller gelip geçer. Sabri 3 yıl daha sözleşme uzatır. Yanlışa tepkini koymazsan doğru yanlış birbirine karışır. Her durumda destek çok yanlış bir anlayış. işte o her durumda desteğin sonucu Hamza gibi bir bok bilmeyen, Dursun gibi futboldan bir haber. Cüneyt gibi amatör adamları Galatasaray'ın başına getirdi.

Ya akıllanırlar, ya defolup giderler. Bu ikisinden biri olduğu güne kadar ben desteğimi çekiyorum

bir-de-sen-gitme_547033.jpg

2 KUPA TEK ŞAMPİYON! ‏@AslanStatistic 47 dk.47 dakika önce
REKOR > Galatasaray Store'un Şampiyonluktan sonra 5 hafta içinde 350 bin ürün sattığı Hiçbir şampiyonlukta bu kadar ürün çıkmadığı açıklandı. Hadi renktaşlar şu yeni sezon formalarından da alalım biz forma,ürün alırsak bu yönetimde yıldız oyuncu almak zorunda kalır ve alırlar
:asd22:

Al al kesin alırlar.

Aspor -> Zambrano Tsde diyebilirmisiz
birtane Sergen vardi hani bize geliyordu bu adam?

Sen daha çok Sabri ferrari aldı, Bilal Galatasaray'a geldi, Yasin 11 oynasın, Güray alınmasın, Niasse gelsin veya gelmesin dersin. :) Bu sene ağlatacaklar seni haberin yok.

Gözünüzü açın artık. Tepki koydunuz diye Aydın gönderildi bu takımdan. Tepki koydunuz diye Niasse transferi açıklanamadı. Siz tepki koyarsanız yanlışlar düzelecektir. Süper kupa lig şampiyonluğu vs benim umurumda değil. Bir lig şampiyonluğu Hamza gibi çapı olmayan bir adamı takımın başında tuttu mesela. Bugün yapılanlardan ne kadar memnunsun? Kupa alınınca Hamza 1 numara da dersin sanırım. Galatasaray bir teneke parçasından ibaret değil. Çok daha önemli şeyler var.
katılmamak elde değil.
daha adam gibi tepki olsaydı melo, yekta, burak, umutlardan temizlenirdi takım.

O beğenilmeyen Telles ve Bruma bugün en az 16-17 milyon para getirirler. Üstelik daha hiç birşey kanıtlamadan. Acaba yıldızımız Burak için 5 milyon veren çıkar mı?

Yav sen Arda'yı bile 12'ye satmışsın, gelmiş Bruma'ya 17 verirler diyorsun. :D GS ne zaman oyuncu satmış da şimdi satsın? PL'de de değilsin anamızın liginde oynuyoruz.. Muslera'ya bile o paraları teklif edeceklerini sanmıyorum...

Zambrano gelmesin yahu

Sabri'ye o kadar laf ediyoruz iyi hoş da bu Telles geldiği günden beri bi bok yapmadı... Orta açmayı bilmiyor, defansı bilmiyor, doğru düzgün hücumda yok. Biz takmışısız Sabri'ye. Telles Marcelo mu sanki? Oynadığı maçlarda görüyoruz... İkisi birbirinden bok. Tek farkları Telles de potansiyel var...

DSCF0143.JPG

Potansiyel mi dedin :)))

Yav sen Arda'yı bile 12'ye satmışsın, gelmiş Bruma'ya 17 verirler diyorsun. :D GS ne zaman oyuncu satmış da şimdi satsın? PL'de de değilsin anamızın liginde oynuyoruz.. Muslera'ya bile o paraları teklif edeceklerini sanmıyorum...
İkis toplam diyor.

ulan o sayaç forma mı çıktı. hay sizin yapacağınız işe!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt