Fahri Uğur Ay
Parçalı Üye
- 23 Ekim 2012
- 2.637
- 38
- 738
sabah evren gözün yayında suck my penis diye bağıran biri vardı galiba o lukas mıydı :asd22:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya ben bunlarda nasıl haysiyet şeref namus var anlamadım 1 saat önce kavgayı duyurdular 15 dakika öncede bunu paylasıyorlar
https://twitter.com/amkspor/status/624172479716716544
yarım saat içinde yıldız forvet ya da kanat transferi açıklanmazsa (en azından görüşmelere başlandığı bildirilmezse) öyle bir söverim ki burada. azizden girer platiniden devam eder arada inceden fikoya dokundurur ve son olarak bizim çapsız işe yaramaz yöneticilerden çıkarım. şimdiden başlıyorum yarım saat sonra "cevapla" ikonuna tıklarım
Lukas-Podolski.com @Podolski10 2 dk.2 dakika önceÇeviriyi görüntüle
Burak and Poldi... Don't listen do the papers its bullshit !!! I was angry about losing the training game. That's all
Şu Sinan ne sevimli adam yahu.Takımda şu an en sevdiğim, kendisinden çok şey beklediğim 2-3 futbolcudan biridir.

Melonun yerine Flamini olmaz. Melo, Gs ortasahasinda agresif, dikine oynayan tek isim. Böyle bir oyuncunun yerini yan pas geri pas, defansi bile fazla iyi olmayan Flaminiyle dolduramazsiniz.
Hamzaoglunun kendine asiri güveni, Gsyi siradanlastiracak gibi görünüyor.