Gorkem Yildirim
10 Numara!
- 20 Haziran 2010
- 13.259
- 446
- 1.548
alin size fanatik gazetesi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tff nin en iyi yaptigi sey su 28 kisilik kadro kurali. yoksa bizimkilerin temizleyecegi yoktu. simdi zorla da olsa kurtulacagiz coplerden
![]()
alin size fanatik gazetesi
niyeee niyeee gelmicek diye bir kural yok sneijder faktörü var kuyt faktörüyle geldi van persie .. bizimkiler çok gizli işler çeviriyor görürsünüz medyaya kapak olcakLa ne Robben'i yahu,
podolskiye 2.5m yu zar zor veren yönetim mi robben'e 20m bonservis verecek?niyeee niyeee gelmicek diye bir kural yok sneijder faktörü var kuyt faktörüyle geldi van persie .. bizimkiler çok gizli işler çeviriyor görürsünüz medyaya kapak olcak
ne robben'i kardeşim ya saçma sapan konuşmayın. ibra deseniz anlarız bonservis konusunda sorun olmaz ama robben e ne kadar bonservis öderiz haberiniz varmı? robben geleceğine ibra gelsin isterim.
20 falan değil 8 milyona çözülür devreye sokarsın gerekli kişileri adam 31 yaşında artık robben istmeiyo münihi biz almasak zaten ayrılcak .. ama ikisi arasında ibrayı daha çok isterim tabii kipodolskiye 2.5m yu zar zor veren yönetim mi robben'e 20m bonservis verecek?
niyeee niyeee gelmicek diye bir kural yok sneijder faktörü var kuyt faktörüyle geldi van persie .. bizimkiler çok gizli işler çeviriyor görürsünüz medyaya kapak olcak
welkomRobben @_mrsrkn 5 sa.5 saat önce
Inter macinda Robben arena da olacak. Robbenla anlasildi zaten tek problem 3 sponsorla anlasmaya yakin yönetim. Bu hafta biri aciklanacak!
bu kim harbiden ylaan habermi bunun yazdıkları bişeyler yazıyor![]()
niyeee niyeee gelmicek diye bir kural yok sneijder faktörü var kuyt faktörüyle geldi van persie .. bizimkiler çok gizli işler çeviriyor görürsünüz medyaya kapak olcak