Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fft157mm3788644.jpg

alin size fanatik gazetesi

Başımızda Umut 40 yaşına kadar oynamalı diyen bir teknik direktör var

Unutanlar için kısa bir Umut rehberi bu örnekler arttırılabilir

2013-2014 sezonu en kritik maçlardan birine çıkıyoruz Rize deplasmanına

ve 1.55'de Umut sahnede

maç sonucu 1-1 şampiyonluğa havlu atıyoruz

Spor Toto Süper Lig Maç Özetleri - Ligtv.com.tr

2014-2015 sezonu içeride Gençlerbirliği maçı şampiyonluk yolunda hayati önem taşıyor

ve 2:35'de Umut yine sahnede

sonuç Allahtan Sneijder var

Spor Toto Süper Lig Maç Özetleri - Ligtv.com.tr

welkomRobben ‏@_mrsrkn 5 sa.5 saat önce
Inter macinda Robben arena da olacak. Robbenla anlasildi zaten tek problem 3 sponsorla anlasmaya yakin yönetim. Bu hafta biri aciklanacak!

bu kim harbiden ylaan habermi bunun yazdıkları bişeyler yazıyor :)

BJK taraftarı Şenol hocanın yerli oyunculara değer vermesine söylenmeye başlamış. :)

Ne bekliyorlardı merak ediyorum. Şenol hoca zaten yerli oyuncularla çoğunlukla başarılı olmuş bir isim.

Tabi ki Pektemek'e güvenir, tabi ki elinde Tolga, Cenk vs. varken yabancı kaleciye mesafeli durur.

Türk hocaların neredeyse tamamı yerli futbolculara öncelik verir. Bu bilinmeyen bir şey değil.

Hamza hoca gitsin Şenol hoca gelsin diyenler de tabloyu görmüştür sanırım.

ne robben'i kardeşim ya saçma sapan konuşmayın. ibra deseniz anlarız bonservis konusunda sorun olmaz ama robben e ne kadar bonservis öderiz haberiniz varmı? robben geleceğine ibra gelsin isterim.

niyeee niyeee gelmicek diye bir kural yok sneijder faktörü var kuyt faktörüyle geldi van persie .. bizimkiler çok gizli işler çeviriyor görürsünüz medyaya kapak olcak
podolskiye 2.5m yu zar zor veren yönetim mi robben'e 20m bonservis verecek?

Şenol Güneş Vtec motoru gibidir Sonradan acılır görceksiniz Başarılı olcaktır Şenol Hoca..

ne robben'i kardeşim ya saçma sapan konuşmayın. ibra deseniz anlarız bonservis konusunda sorun olmaz ama robben e ne kadar bonservis öderiz haberiniz varmı? robben geleceğine ibra gelsin isterim.

Esasında biraz karışık bir durum

İbram'ın bonservisi düşük ama aldığı yıllık ücret çok yüksek olur

Robben'in aldığı yıllık ücret nispeten daha düşük ama bonservisi daha yüksek olur

İbram PSG'den yıllık net 12 milyon euro alıyor
Robben ise yıllık 8.5 milyon dolar alıyor

podolskiye 2.5m yu zar zor veren yönetim mi robben'e 20m bonservis verecek?
20 falan değil 8 milyona çözülür devreye sokarsın gerekli kişileri adam 31 yaşında artık robben istmeiyo münihi biz almasak zaten ayrılcak .. ama ikisi arasında ibrayı daha çok isterim tabii ki

niyeee niyeee gelmicek diye bir kural yok sneijder faktörü var kuyt faktörüyle geldi van persie .. bizimkiler çok gizli işler çeviriyor görürsünüz medyaya kapak olcak

Persie ile Robben'in durumu farklı yalnız.

Manu Persie'yi gözden çıkarmıştı. Robben hala Bayern'in en önemli 2-3 oyuncusundan biri.

Hiç haber yok uzun zamandır görmedim böyle birşey

Sent from my iPhone using Tapatalk

welkomRobben ‏@_mrsrkn 5 sa.5 saat önce
Inter macinda Robben arena da olacak. Robbenla anlasildi zaten tek problem 3 sponsorla anlasmaya yakin yönetim. Bu hafta biri aciklanacak!

bu kim harbiden ylaan habermi bunun yazdıkları bişeyler yazıyor :)

ahh be keşke gelse öyle bişey yapsalarda sen o zaman bu berbat yıldızlı formaların bile satışları patlama yapar... ama bonservisi çook fazladır ya onun hayal bence olsun biz alıştık bu yönetimle hayal kurmaya

robbene 20m bonservis vereceğine ibranın 2 senelik parasını ödersin.robben gs ye 30-40 m euroya patlar.yazık o paraya. ibra gelsin çok daha iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt