Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
31+ müzmin sakat bi oyuncuya hicbir kulup 10 mil dan fazla bonservisi vermez

:D o sezon da toplam 50 maç oynanıyorsa,bu 50 maç'ın 10'unda robben sakat olsun,hadi 15 maç sakat olsun.geriye kalan 35 maç'ta robben öyle bi performans ortaya koyuyor ki.sakat olduğu haftaların zararını her türlü çıkartıyor.ayrıca bugün naninin 6-8 milyon euro olduğu yerde robben çok rahat 15-20 eder.

Robben'in yönetim ile de alakasi yok. Aysal olsa veya ne biliyim Barca yönetimi biz de olsa da mümkün olmayan bir transfer. Biraz mantikli düsünmeye baslayin.

Sneijder transferi, van Persie transferi farklidir.

Sorma ya, beyaz sort mutlaka olmali.

İbra her konuda tamam dese, para bulunsa, sponsor bulunsa, hiçbir sorun kalmasa, Formayı gördüğünde vazgeçer. Başak mı geçiyorsunuz benimle der herhal :asd22:

Neyse son gün Niasse gelsin kapansın transfer.

işte o douglas costa dediğimiz adam robben'in yedeği. robbenin 1 tık altı. robbenin ne kadar büyük ,ne kadar imkansız olduğunu görmeliyiz.

ama bayern akıllı bir hamle Yaptı Douglas Alarak Robben olası Bir Sakatlıkta douglas tan Faydalancak güzel iş Yaptılar..o yüzden Bencede robbeni Satmazlar...

welkomRobben ‏@_mrsrkn 14 sa.14 saat önce
1 saat önce Groningen da Robben'le karsilastim. Soru: Robben kom je naar Galatasaray? (GS'a gelcekmisin?) Robben: Ik hoop het (insallah) :)

beyler o kiz kolpaci yav, guya robben kendisine galatasaraya geliyorum demis :asd22: , kizin amcasida guya kongre uyesiymis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt