Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Sorma ya, beyaz sort mutlaka olmali.Reis parçalı forma sadece bana mı palyaço kıyafeti gibi geldi la.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sorma ya, beyaz sort mutlaka olmali.Reis parçalı forma sadece bana mı palyaço kıyafeti gibi geldi la.
Olabilitesi yüksek olanlar üzerinden gidelim.
ben bilmem ikisinden birine alıştırdılar bizi gervinhoyu da çok isterim ama robben kap ya da ibra kap görsek çıldırmıcak yoktur aramızda .. sabır ediyoruz ama haberde gelmiyo olmuyosa da bizi daha fazla umutlandırmasınlar
31+ müzmin sakat bi oyuncuya hicbir kulup 10 mil dan fazla bonservisi vermez
Sorma ya, beyaz sort mutlaka olmali.
Olabilitesi yüksek olanlar üzerinden gidelim.
Hakan seven @Hakanseven_uA 18 Nis 2013
Galatasaray 2.Başkanı Ali Dürüst Arjen Robben'i Kadroya Katmak İçin Almanya'ya Gitti( TRTSpor )
robben sakatlanırsa Eger douglas costa var bence cok iş yapcak bu sene..
işte o douglas costa dediğimiz adam robben'in yedeği. robbenin 1 tık altı. robbenin ne kadar büyük ,ne kadar imkansız olduğunu görmeliyiz.
2'si var işte hangisi daha gerekliPeki elimizde ne var![]()
ali dürüstten kaçmazdı ama nasıl kaçmışsaaynen o donem işteo sıralarda cl ceyrek fınalınde yarı fınalınde ve fınalınde costu adam
![]()
bence ikiside gerekli aynı bölgede değiller ki2'si var işte hangisi daha gerekli
ama bayern akıllı bir hamle Yaptı Douglas Alarak Robben olası Bir Sakatlıkta douglas tan Faydalancak güzel iş Yaptılar..o yüzden Bencede robbeni Satmazlar...
2'sini de alırız belkibence ikiside gerekli aynı bölgede değiller ki