Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her gördügünüz seyi paylasmayin ya twitterdan. Forum yöneticiler de hic uyarmiyor. Nerdelerse.

Kolpa kolpa seyleri paylastiriyorsunuz burda sacma sapan seyle. Konu disina cikiliyor durmadan. Bu yonetim de bizim takimin yonetimden farki kalmadi.

EfsaneSpor ‏@Efsanespors 4 dk.4 dakika önce
Mediaset: "Ibrahimovic, Galatasaray'ın transfer teklifini reddetti."

Formalar iğrenç değil ama o şort ve yıldızlar ne öyle lan

O kadar beceriksiz yönetimimiz var ki Adnan Polat bile daha iyi iş çıkarirdi

-------------------Muslera---------------------
Sağ bekimiz yok---Chedjou--Semih-Caroll
Hamit----Selçuk----Melo---------Yasin
-------------Sneijder--------------------
-------------Podolski--------------------

11 kişi olabilsek averaj takımı olmaktan kurtuluruz da 10 kişi eleğe döneceğiz Şlde.

Usta, bu tasucu'nun sahili nasil? kumu falan? tasli mi?

Genel olarak nasil bi yer Tasucu?

Tursit cok mu tatil zamani yoksa daha cok yerliler mi var?

Denizin kumu ve derinliği güzel ama sıcak diye biliyorum. Yani diğer arkadaş daha iyi cevaplar illa ki ama ben gidenlerden bunları duydum.

Turistten kastın yabancıysa, yok fazla göremezsin. Konyalı var bol bol. :D

Diyarbakırda 1 polisimiz daha şehit.. Bunların alayını gömmek farz oldu.. Etek giyip polise molotof atarlar.. Polise askere kahpece pusu kurarlar ...genelevdeki kadınlar otoyollardaki faişeler daha cesur daha onurludur bu kahpelerden

Oturup yazılacak aslında çok şey var ama bu forum onun yeri değil.Burdaki humanistler kaldıramaz.

Usta, bu tasucu'nun sahili nasil? kumu falan? tasli mi?

Genel olarak nasil bi yer Tasucu?

Tursit cok mu tatil zamani yoksa daha cok yerliler mi var?

Silifke'den Antalya yoluna gidişte 15. km de Taşucu.Sahili çok güzeldir memnun kalırsın.Çok aşırı kalabalık olmaz ama bilinen ve tercih edilen bir yer.Öyle disco gece hayatı falan çok yok ama :) Aileyle gideceksen yeterli olur da bekar takılacaksan çok ihtiyac karsılamayabilir :)
Kumu güneşi kusursuz.Turist tabiki iç turist çevre illerden yazlık alıp gelenler.Yazlık fiyatları çok hesaplı da :)

Son düzenleme:
HDP ve PKK'dan hiç bir ayrım yapmaksızın hesap sorulmalı. HDP ve PKK hareketi kamuoyu önünde linç edilmeli devlet tarafından. Bir daha HDP ve PKK adları anılmayacak hale gelmeli ülke.

Silifke'den Antalya yoluna gidişte 15. km de Taşucu.Sahili çok güzeldir memnun kalırsın.Çok aşırı kalabalık olmaz ama bilinen ve tercih edilen bir yer.Öyle disco gece hayatı falan çok yok ama :) Aileyle gideceksen yeterli olur da bekar takılacaksan çok ihtiyac karsılamayabilir :)

gitmeyecegim.

Bi Yazlik var orada tanidik birisinin, belki almayi düsünüyoruz, orayi bilen birine sorayim dedim. Agustos'da memlekete gidecegim, eger cok boktan bi yer degilse belki tasucuna gidip yazligi bizzat görürüm.

orada gayrimenkullerin fiyatini da biliyorsundur muhtemelen, düpleks müstakil evler misal 3+1 kac tl den basliyor (denize 500 m)

kumu tasli mi tassiz mi hemen derin oluyor mu =?

Diyarbakır'da 2 polisi trafik kazası var diye çağırıp vurmuşlar.bu nasıl birşeydir ya.bunlar ne kadar soysuz namussuz aşağılık şerefsiz insanlar. Allah rahmet eylesin. şehidimizin mekanı cennet olsun :(

Düşman'in bile şereflisi olmali. Allah rahmet eylesin

GS IN şampiyonlar liginde şansıda yardım ederse üst tura çıkabileceği ; çıkamazsa bile 3. olup UEFA da en az yarı final oynayabileceğine inandığım kadro... Sadece 3 transfer.

-----------------Muslera----------------
-----Hamit--Ched--Chirices---Hakan-----
-------------Melo--Selcuk----------------
------Pato----Sneijder----Podolski-----
-----------------Araujo(niasse)------------------------

Araujo(niasse) pato chirices olay bitmişdir...

Kale de ,,Stoperler de melo-selcuk 2 liside Pato sneijder Podolski 3 lüsüde bu bi ton transfer yapan Fenerden bu bol transferli takımdan kalite anlamında çok daha kaliteli oluyor.

7m bonservis patoya ; 6m bonservis Chiricese 8m bonservis Araujo ya...

Toplam 21m bonservis...

Satarım Telles i 10m euoraya + sponsor diyorlar + Şamp.liginden gelen 10m euro hayli hayli karşılar bonservisi..

Adamlara verilecek ücret içinse veririm bonservislerini yada kiralarım 10 oyuncuyu çıkar yıllık ücretleri

yani planlama iyi olduktan sonra çıkartılmayacak bir para değil. Ama maalesef niyet sıfır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt