Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Din'i inancın nedir bilemem ama kur'an bu konuda çok güzel bir izah yapıyor aslında. Bana göre ırkcılık olarak algılanmamalı ama genetik açıdanda etnik kökenler incelendiğinden farklı yapıların özlerinde oldugu zaten bilinmekte.. kur'anda bu konuda aRaplar için söyle diyor..

Araplar, kâfirlik ve münafıklık bakımından hem daha beter, hem de Allah'ın Resûlüne indirdiği kanunları tanımamaya daha yatkındır. Allah çok iyi bilendir, hikmet sahibidir.Tevbe97

Dini konuda yorum yapmayacagim saygimdan dolayi. Ancak insanlari irklari yuzunden genelleyemezsin. Kultur desen belki paylasilan belli degerler vardir. Her insan birbirinden farklidir. Her milletin hirsizi, capulcusu, zekisi, aptali vardir. Bu arada Turkiye'deki su her gelen Afrika kokenli futbolcuya zenci, kara boga, siyah oglan diye bahsedilmesinden nefret ediyorum. Avrupa'dan oyuncu transfer ettigimizde beyaz veya beyaz oglan mi diyoruz?

BUyur kardeş biR şey mi dedin? beğenmediğin neydi tipimle ilgili.. şimdi ben sana küfür etsem bana mi ceza verecekler? 40 yaşında Galatsaray sevdalısı biriyim.. internette yaptığın hamlelere dikkat et...
Renkdaş twit teki resminizde, arkadanızda ki tv de kimdir merak ettim de

üstad. Küçük düşürme maksatlı söylemedim. Yani o görünüşe o küfür. Kaç yaşında adamı da çıldırtmışlar demek yazacaktım sildim sonra :)
geyik muhabeti için ettim o küfürü... Zlatan ibrahimoviç transferini gerçekten çok istiyorum tav oldum adamlara...

beyler bu forumda yazı yazarken yorum yaparken biraz daha özen gösterelim Galatasaray bir aşk bir tutkudur aramızda iş adamı da vardır doktorda 60 yaşında insan da vardır 10 yaşında birisi de !! bu forumu takip eden ekranda gördüğümüz ünlü spor yorumcuları da var buna eminim !! çünkü taraftarın nabzı bu forumda atıyor!!

Beşiktaş'a Gökhan Töre için 55M TL teklif edildi.

bunlara gelince fiyat yuksek gorulsun diye TL yaziliyor , sanki turk takimi yapti bu teklifi

geyik muhabeti için ettim o küfürü... Zlatan ibrahimoviç transferini gerçekten çok istiyorum tav oldum adamlara...
hasan abi daha çok bekleriz sizi aramıza sizin gibi tecrübeli abilerimizin yorumlarına ihtiyacımız var saygılar !! burak erdem de esprili bir kardeşimiz art niyeti kesinlikle yok sizden onun adına özür diliyorum

Din'i inancın nedir bilemem ama kur'an bu konuda çok güzel bir izah yapıyor aslında. Bana göre ırkcılık olarak algılanmamalı ama genetik açıdanda etnik kökenler incelendiğinden farklı yapıların özlerinde oldugu zaten bilinmekte.. kur'anda bu konuda aRaplar için söyle diyor..

Araplar, kâfirlik ve münafıklık bakımından hem daha beter, hem de Allah'ın Resûlüne indirdiği kanunları tanımamaya daha yatkındır. Allah çok iyi bilendir, hikmet sahibidir.Tevbe97

eferim sana üstün ırk!

ogol.com.br@ogolcombr 1 dk.1 dakika önce
Galatasaray apresenta as novas camisas. Confira a galeria de imagens: https://www.ogol.com.br/galeria.php?id=2135 …
Çeviriyi görüntüle
CKnOwrZWcAA96iZ.jpg

CKnOwPzWEAAeccj.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt