Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.795
- 2.063
Baltayı taşa vurmak buna denir.
Abimiz Milan'a posta koymuş Burak dikkat et kendine
Abimiz Milan'a posta koymuş Burak dikkat et kendine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
uuuuuuuuuuuuuuuu dönüşü dedikleri bu olsa demek hahahahahah bayağı güldümÜstad. Küçük düşürme maksatlı söylemedim. Yani o görünüşe o küfür. Kaç yaşında adamı da çıldırtmışlar demek yazacaktım sildim sonra![]()
Abimiz Milan'a posta koymuş Burak dikkat et kendine![]()
Din'i inancın nedir bilemem ama kur'an bu konuda çok güzel bir izah yapıyor aslında. Bana göre ırkcılık olarak algılanmamalı ama genetik açıdanda etnik kökenler incelendiğinden farklı yapıların özlerinde oldugu zaten bilinmekte.. kur'anda bu konuda aRaplar için söyle diyor..
Araplar, kâfirlik ve münafıklık bakımından hem daha beter, hem de Allah'ın Resûlüne indirdiği kanunları tanımamaya daha yatkındır. Allah çok iyi bilendir, hikmet sahibidir.Tevbe97
Renkdaş twit teki resminizde, arkadanızda ki tv de kimdir merak ettim deBUyur kardeş biR şey mi dedin? beğenmediğin neydi tipimle ilgili.. şimdi ben sana küfür etsem bana mi ceza verecekler? 40 yaşında Galatsaray sevdalısı biriyim.. internette yaptığın hamlelere dikkat et...
Abimiz Milan'a posta koymuş Burak dikkat et kendine![]()
geyik muhabeti için ettim o küfürü... Zlatan ibrahimoviç transferini gerçekten çok istiyorum tav oldum adamlara...üstad. Küçük düşürme maksatlı söylemedim. Yani o görünüşe o küfür. Kaç yaşında adamı da çıldırtmışlar demek yazacaktım sildim sonra![]()
televizyon yönetmeniyim rejideydimrenkdaş twit teki resminizde, arkadanızda ki tv de kimdir merak ettim de
hasan abi daha çok bekleriz sizi aramıza sizin gibi tecrübeli abilerimizin yorumlarına ihtiyacımız var saygılar !! burak erdem de esprili bir kardeşimiz art niyeti kesinlikle yok sizden onun adına özür diliyorumgeyik muhabeti için ettim o küfürü... Zlatan ibrahimoviç transferini gerçekten çok istiyorum tav oldum adamlara...
Din'i inancın nedir bilemem ama kur'an bu konuda çok güzel bir izah yapıyor aslında. Bana göre ırkcılık olarak algılanmamalı ama genetik açıdanda etnik kökenler incelendiğinden farklı yapıların özlerinde oldugu zaten bilinmekte.. kur'anda bu konuda aRaplar için söyle diyor..
Araplar, kâfirlik ve münafıklık bakımından hem daha beter, hem de Allah'ın Resûlüne indirdiği kanunları tanımamaya daha yatkındır. Allah çok iyi bilendir, hikmet sahibidir.Tevbe97
iyi miydi o kadar bu adam?
Üstad. Küçük düşürme maksatlı söylemedim. Yani o görünüşe o küfür. Kaç yaşında adamı da çıldırtmışlar demek yazacaktım sildim sonra![]()
Craig MacDonald @mackie_dufc 8 u8 uur geledenVertaling weergeven