Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tanmanın istifası doğruysa diyecek çok söz yok.
Unutkan başkan da anlamış ilk yenilgide istifa seslerinin yankılanacağını.
sanmıyorum ama inş tanmanın yerine işi bilen birini alırlar..(ör:haldun)

Tanman istifa eder etmez soluğu gazetecide almış böyle gereksiz adamları seçerek mi buluyolar acaba?

Başkan cüneytin yerine kardeşini falan getirecekse o da defolup gitsin yol yakından Aziz gibi tüm sülalesini toplayacak herhalde Galatasaraya

o bunu dedi bu bunu dedi yok kardeşini getirecekmiş bunlar beni ilgilendirmez ben isimlere bakmam icraata bakarım bir aydır tam bir skandal yaşıyoruz saçma açıklamalarla koca transfer dönemini nerdeyse yedik bitirdik ! bundan sonra benim için önemli olan büyük markamıza yakışan transferlerin yapılması kuşların sesinin kesilmesi isterse bu transferleri kabile reisi oganda muganda yapsın ben sonuca bakarım !!

Muhsin Ertuğral gelse keşke sportif direktör olarak. Senelerdir yurtdışında, İngilizcesi vardır illaki. Çevresi de var. Dikkat ettim bizle ilgili tespitleri de hep doğru, nokta atışı yorumları var. Afrika pazarını desen zaten avucunun içi gibi biliyor. Bir sürü Traore/Sissoko/Diarra bulur bize bedavaya.

En son geldiğinde Sivas küme düşmekten zor kurtuldu. Güney Afrika dışında nerde çalışmış kaç tane Afrika'lı oyuncu keşfetmiş ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

3 suçlu alternatifinden Cüneyt gitti , kaldı 2 kişi.Bakalım suç Cücüdemiymiş görelim?
Bu hamle iyi oldu demek ki cücü sadece vizyonsuzmuş en azından iyi bir Galatasaraylı olduğu belli oldu.

Cüneyt , baskan ve hamza çapsızlarının basın sözcüsü olduğu için tüm tepkiler küfürler ona edildi.. Dayanamadı gitti..Şimdi geri 2 çapsız kaldı .. Tabi çapsızın başı malumunuz.. Hamza da gram akıl varsa istifa eder..Yok ben kalacam diyorsa 4 nokta transfer yaptırır.. Ama hepimiz biliyoruz transfer falan yaptırmayacak herkes yönetimi suçlayacak..

3 suçlu alternatifinden Cüneyt gitti , kaldı 2 kişi.Bakalım suç Cücüdemiymiş görelim?
Bu hamle iyi oldu demek ki cücü sadece vizyonsuzmuş en azından iyi bir Galatasaraylı olduğu belli oldu.
istifa ettigi gun hurriyet'e kulubu rezil ettigi icin mi iyi galatasarayli oldu cucu ?

Juan jesus yada nagatomo melo takasinda guzel olabilir

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler 4 gun once twitterdan bir yasca buyuk abimiz cunyet tanman ayrilacak yuzde yuz goreceksiniz ve robben bizde demisti yoksa?

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

interde bize çöpleri kakalamaya çalışıyor bizde çöpleri severiz hani ! mpenza horvath gibi !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt