- 11 Temmuz 2015
- 2.686
- 0
- 496
Robben gelsin o kızı ogluma alcam 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tamam tövbe diyorum senin için canın sağolsun sık sık sakatlanan büyük bir yıldızdı !Tövbe de haci facialik olacak ne yapti ?
O kıza güveniyorum. Temiz yüzlü bir kız yalan soyleyecegini sanmam.
robbenin gsye gelmesi =(imkansız x imkansız x imkansız)^imkansızRobben Inter maçında sahada
Bende inandim nasil oldu anlamadim bi insan riske girmez bu kadar hayirlisi tabii gelirse artik bayram yerine ceviririzErgen bir kız Robben gelecek diyor, ben inandım beyleeerrrr.
Robben Inter maçında sahada
Ibraam PSG'nin Forma tanıtımında yer almamış herhal.
Peki hayat hikayesi değil de geldiği günden beri yaptıklarını konuşalım. Herkesin bir hayat hikayesi var.
1. Neden Floryaya kardeşini getirir birisi üstelik kardeşi futbolun içinden gelen biri değilken ?
2. Kupa töreninde YK üyelerini paltforma çıkartmazken kendi kazandırmış gibi kupayı ve madalyaları dağıtmasını nasıl karşılıyorsun ?
3. 1 ay evvel pazartesi salı bombalar geliyor merak etmeyin deyip 4 pazartesi salı geçmişken o lafı yemesi sende nasıl bir intiba uyandırıyor ?
4. Jem karacan, Bilal gibi isimlerle sözleşme imzalanırken neden yanında değilken, görmemişin oğlu modunda Podolski ile imzalanırken yanındaydı ?
Büyük ve vizyonlu başkan olsa bunların hiç birini yapmazdı. Allah muhafaza bunlar UEFA , süper kupa almış olsa futbolculardan önce almaya çalışabilir.
Sen hayat hikayesini boşver, bu 4 maddede yaptıkları normal mi ?
Türkiye hollanda maçı - Robben İstiklal MarÅı na hayran kaldı - YouTube
bu adam gelir, ama simdi degil ..
inanmayin bu Twitter cilere, yok tatile gidiyorum simdik diyor kiz, simdiden kaciyor. Bayern robbenide satarsa
taraftari galyana getirirler, zaten schweinsteiger gitti diye yüklendiler baya.
Robben Galatasaray'a geleceğini inananlara acıyorum
Hayal onların hayalkırıklıgı onların neden acıyosunRobben Galatasaray'a geleceğini inananlara acıyorum