Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bülent ünder neden düşünülmez , görevli olduğu bir yer filan var mı ?
Önder Özen gelsin
Bence yapar .Can cobanoglu is yapar Mi sizce?
Önder Özen gelsin
Zlatan bir kez daha yalan oldu . Ulan daha kac kere heycanlanicaz .s. .d.d
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bak hamzanin bir aciklamasi var.Şunu demişti belki hatirliyorsundur.Ben sampiyon olan takımin futbolcularina ihanet edemem dedi.iki sene once kriz olan sag beke sabriden bile daha kotu bir bek geldigi icin bu insanlara milyon eurolar harcandigi icin orayi kadro disi kalmis sabri doldurunca ona suan seni kullandim simdi bir kenara atamam tavri olusturmak istmedigi icin takimda tutuyor.O da biliyor yetmeyecegini.
Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gercekler niasse falansa bu isimlere uzulurum daha iyi .dBence zlatan robben icin pek heycan yapma yoksa sonu hüzün
CAN COBANOĞLU+ARİF ERDEM gelecekmiş
Noldu baskam bir gelismemi var zlatan neryee gittiZlatan bir kez daha yalan oldu . Ulan daha kac kere heycanlanicaz .s. .d.d
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Terim gibileri ile calismasin daha hayirli olur ...milli takim haric pek bi basarisi yok gibi benim bildigim ama almanya baglantilari var galiba...ne kadar cidi can cobanoglu isi ?Twitter den cikma dedikodu mi ?
Zor....mhhhh samp.ligi galibaTürkiye'nin Dünya Sampiyonu olmasinimi yoksa Galatasarayin Sampiyonlar Liginimi kazanmasini mi tercih edersiniz ??