Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnşallah bacağı filan kırılır da futbol hayatı biter rezil rüsfa olur. Senelerdir GS'de sülük gibi yapıştı. Ne paralar götürdü oynamadan. Bu adam GS gol atınca sevinmeye bile üşenene bir herif. Aldığı her kuruş bi tarafından çıksın!

O ne LAN öyle terbiyesiz cocuk gibi ....elestirebilirsin AMA dogru dürüst

sana ne yaptiki bu adam ayagini kirilmasini istiyorsun biraz büyü senin cebindenmi parayi aldi yada zorlami GS parasini aldi ,ayiippp

Değil abi değil. Bu adamda 2 gram haysiyet olsa gider başka kulüpte forma giyerdi. GS gol attığında sevinmeyen bir şahıstır bu! Senin benim cebimdem ödendi kimin cebinde ödendi peki?

bu twitterda ki welkomrobben baya sağlam sallıyor galiba bi patlarsa sağlamda küfür yer :D

31 Agustos a daha cok var relax..

Değil abi değil. Bu adamda 2 gram haysiyet olsa gider başka kulüpte forma giyerdi. GS gol attığında sevinmeyen bir şahıstır bu! Senin benim cebimdem ödendi kimin cebinde ödendi peki?
bak veryansın edebilirsin haklı da olabilirsin ama şimdi aydın mı dedi bana o paraları verin aydın mı dedi hep tutun beni ha o dedi diyelim silahla mı kabul ettirdi futbolda çöplerin hepsi her takımda 5 10 yıl kalmıyor mı sadece aydın mı ve ben aydını da hiç sevmem canım kardeşim beddua etme dönüp dolaşıp seni bulur bir abi tavsiyesi sana Allah korusun

Senin değil, yavrum. Babanın cebinden ödenmiştir en fazla. Ama bu saygısız ve terbiyesiz yorumlar yapmanı gerektirmez. Aydın dediğin adam çoluk çocuk sahibi futboldan ev geçindiren bir insan ayağı kırılsa futbol hayatı bitse o çocuklara, aileye sen mi bakacaksın?

25 sene once bizde ergendik ..birakin yasasinlar en guzel caglarini...

Melo nun kalitesinde birini bulmadan Melo nun gitmesine izin vermek Galatasaray a ihanettir.

Ben şu anki kaosun sorumlusunu Hamza ya da Cüneyt olarak değil de dursun olarak görüyorum. Dursun salladı seçimde şöyle adam alacam böyle adam alacam diye ama kazın ayağının öyle olmadığını görünce ortaya hamzayla Cüneyt'i attı. Hamza yıldız alacağız dedi lig bitince ama Yukarıdan bi uyarı geldi galiba denge demeye başladı, ekonomi demeye başladı. Mevzu transfer değil benim için. Hiç transfer olmasa da yaz kış staddayım 15 yıldır. Mevzu çapsız dengesiz adamların Galatasaray'ı kendi kişisel reklam malzemesi olarak görüp saçmalamaları, gerçekten iyi niyetli olduğunu düşündüğüm Hamza gibi adamları yem olarak ortaya atmaları. Dursun, duygun dedenin mirasıyla geldi ama bitti tükendi miras 1 ayda. Doğru iletişimi yakalasa insanlara transfer yapamıyoruz bu şu sebepten dese çok da büyük mesele çıkmazdı. Her gün geliyor geliyor diye açıklama yapılırsa olacağı buydu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arena inşaatını takip ederken almıştım renktaş ... Çocukluk aşkımsın diye boşuna tezahürat etmiyoruz :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
benim zamanlarımda forumu bırak net toktu ülkede biraz şanslı biraz şanssızsın eskiden en kötü oyuncu alınsa bile medya olmadığından herkes ooo yıldız gelmiş gibi hareket eder bir hareket yaptı mı zevkten dört köşe olurdu tabii şimdi isim iyi olmayınca ağzıyla kuş tutsun beğenilmiyor ben de dahil buna tabi :)

bu twitterda ki welkomrobben baya sağlam sallıyor galiba bi patlarsa sağlamda küfür yer :D

Küfür yiyeceğini bile bile sallıyor. İnsanda biraz arlanma olur. Sırf popi yada flame artık adı neyse olmak için anasını babasını aşağalayan, yarı çıplak fotoğraflarını koyan insanlar var. Düşman başına..

Senin değil, yavrum. Babanın cebinden ödenmiştir en fazla. Ama bu saygısız ve terbiyesiz yorumlar yapmanı gerektirmez. Aydın dediğin adam çoluk çocuk sahibi futboldan ev geçindiren bir insan ayağı kırılsa futbol hayatı bitse o çocuklara, aileye sen mi bakacaksın?

GS'den yürüttüğü paralar yedi sülalesine yeter onun...
Bu arada kendi adına konuş herkes babasının parasıyla kulübe destek olmuyor...

tv de fenerli yorumcular bizi çekirdek gibi çitliyorlar meloya sallıyorlar devamlı ohhhh ne güzel yaaa !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt