Üzeyir Tunç
Tecrübeli Üye
- 11 Temmuz 2010
- 5.863
- 1.899
- 2.248
ya aspor işte konuşmaya değmez
a sporun adını fotomaç tv olarak değiştirmeliler bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya aspor işte konuşmaya değmez
İnşallah bacağı filan kırılır da futbol hayatı biter rezil rüsfa olur. Senelerdir GS'de sülük gibi yapıştı. Ne paralar götürdü oynamadan. Bu adam GS gol atınca sevinmeye bile üşenene bir herif. Aldığı her kuruş bi tarafından çıksın!
sana ne yaptiki bu adam ayagini kirilmasini istiyorsun biraz büyü senin cebindenmi parayi aldi yada zorlami GS parasini aldi ,ayiippp
kardeşim sen 11 yaşında mı üye oldun biraz büyük değil miymişsin![]()
bak veryansın edebilirsin haklı da olabilirsin ama şimdi aydın mı dedi bana o paraları verin aydın mı dedi hep tutun beni ha o dedi diyelim silahla mı kabul ettirdi futbolda çöplerin hepsi her takımda 5 10 yıl kalmıyor mı sadece aydın mı ve ben aydını da hiç sevmem canım kardeşim beddua etme dönüp dolaşıp seni bulur bir abi tavsiyesi sana Allah korusunDeğil abi değil. Bu adamda 2 gram haysiyet olsa gider başka kulüpte forma giyerdi. GS gol attığında sevinmeyen bir şahıstır bu! Senin benim cebimdem ödendi kimin cebinde ödendi peki?
Senin değil, yavrum. Babanın cebinden ödenmiştir en fazla. Ama bu saygısız ve terbiyesiz yorumlar yapmanı gerektirmez. Aydın dediğin adam çoluk çocuk sahibi futboldan ev geçindiren bir insan ayağı kırılsa futbol hayatı bitse o çocuklara, aileye sen mi bakacaksın?Değil abi değil. Bu adamda 2 gram haysiyet olsa gider başka kulüpte forma giyerdi. GS gol attığında sevinmeyen bir şahıstır bu! Senin benim cebimdem ödendi kimin cebinde ödendi peki?
benim zamanlarımda forumu bırak net toktu ülkede biraz şanslı biraz şanssızsın eskiden en kötü oyuncu alınsa bile medya olmadığından herkes ooo yıldız gelmiş gibi hareket eder bir hareket yaptı mı zevkten dört köşe olurdu tabii şimdi isim iyi olmayınca ağzıyla kuş tutsun beğenilmiyor ben de dahil buna tabiArena inşaatını takip ederken almıştım renktaş ... Çocukluk aşkımsın diye boşuna tezahürat etmiyoruz
Sent from my iPhone using Tapatalk
bu twitterda ki welkomrobben baya sağlam sallıyor galiba bi patlarsa sağlamda küfür yer![]()
Senin değil, yavrum. Babanın cebinden ödenmiştir en fazla. Ama bu saygısız ve terbiyesiz yorumlar yapmanı gerektirmez. Aydın dediğin adam çoluk çocuk sahibi futboldan ev geçindiren bir insan ayağı kırılsa futbol hayatı bitse o çocuklara, aileye sen mi bakacaksın?
Melo nun kalitesinde birini bulmadan Melo nun gitmesine izin vermek Galatasaray a ihanettir.