Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen gün söylediğim adam da Gervinho'ydu. Başkanın kardeşi, cenk ergün ve hh ile transfer görüşmesini yarın yaparlar ondan sonra yol haritası belirlenir.

Fernandao kazmasını GS kalibresinde mi görüyorsun?

Yav adam 28 yaşında, bi sen mi keşfettin, bu yaşına kadar Avrupa'da adı sanı duyulmamış adamı Ramos yaptın...
Rhodolfo Türkiye şartlarında bizim gibi defans hattı cücelerden oluşan ve hepsi tek hamleli adamlardan oluşan bir takım için gayet iyi bir transfer olabilirdi. Bir ben keşfetmedim, Beşiktaş da keşfetmiş ki aldılar. Ama onlardan önce bize lazımdı. Ben demiyorum ki kalkar 15 milyon €'ya bir transfer daha yapar. Bu adam bizim defansımızda ki eksikliği çözebilme potansiyeline sahipti keşke alsaydık.

Ayrıca Fernandao kazama falan değil, santraforda ki sahip olamadığımız kaliteli rotasyon ve tahmin edilebilirlik problemi de onun gelmesiye ortadan kalkardı. O da gelmedi. Öyle güçlü ve tekniği düzgün, pasları iyi santrafor bu kadar komik rakamlara bulamayız.

Aydın Yılmaz: "Galatasaray'a boş mukaveleye imza atmaya hazırım dedim. Tamam dediler ama sonra vazgeçtiler."

Geçen gün söylediğim adam da Gervinho'ydu. Başkanın kardeşi, cenk ergün ve hh ile transfer görüşmesini yarın yaparlar ondan sonra yol haritası belirlenir.

Bisi dicem senin kaynaj geriden gidiyo galiba gervinho iptal oldu gibi artik baska isimlere yonelmislerdir bile bu yonetim seni bile alamaz

bu besiktas nasil yapiyor transferlerini? arkadas Rhodolfo verecekleri ücret 1.4 milyon mus, aha buraya yaziyorum bu adami biz alsak en düsük ihtimal 2milyon euro garanti ücret verirdik, ya bunlar komisyon yemiyor yada cidden iyi pazarlik yapan bir yönetici var,

bu besiktas nasil yapiyor transferlerini? arkadas Rhodolfo verecekleri ücret 1.4 milyon mus, aha buraya yaziyorum bu adami biz alsak en düsük ihtimal 2milyon euro garanti ücret verirdik, ya bunlar komisyon yemiyor yada cidden iyi pazarlik yapan bir yönetici var,
Bizim yönetim indiren, yönetim kaldıran, seçim kazandıran kalın enseli camia abileri sayesinde bizim transferler genele göre 1-2 milyon € pahalı oluyor...

Rhodolfo Türkiye şartlarında bizim gibi defans hattı cücelerden oluşan ve hepsi tek hamleli adamlardan oluşan bir takım için gayet iyi bir transfer olabilirdi. Bir ben keşfetmedim, Beşiktaş da keşfetmiş ki aldılar. Ama onlardan önce bize lazımdı. Ben demiyorum ki kalkar 15 milyon €'ya bir transfer daha yapar. Bu adam bizim defansımızda ki eksikliği çözebilme potansiyeline sahipti keşke alsaydık.

Ayrıca Fernandao kazama falan değil, santraforda ki sahip olamadığımız kaliteli rotasyon ve tahmin edilebilirlik problemi de onun gelmesiye ortadan kalkardı. O da gelmedi. Öyle güçlü ve tekniği düzgün, pasları iyi santrafor bu kadar komik rakamlara bulamayız.

İyi olabilirdi, ama biz GS'yiz, daha iyisi lazım bize... Geriye değil ileriye gitmeyliyiz. Senin takımına Wesley'ler Drogba'lar Poldi'ler gelmiş, çıtanı yükselteceğine düşürüecek misin?

veli 3-6 ay sakatlanmis. Inleri alirlar. keske flaminiyi alsalar

İyi olabilirdi, ama biz GS'yiz, daha iyisi lazım bize... Geriye değil ileriye gitmeyliyiz. Senin takımına Wesley'ler Drogba'lar Poldi'ler gelmiş, çıtanı yükselteceğine düşürüecek misin?
Allah aşkına biz Galatasaray'ız ve Ramos'u mu almalıyız? Mali tablomuzu inceleyen oldu mu bu forumda ? Bizim yapacağımz transferlerinde Beşiktaş seviyesinde olması lazım. Şurada durduk yere BEJEKE övdürmeyin bana.

Quaresma alabilirdik, ihtiyacımız da vardı.
Rhodolfo, M. Gomez(eğer gelirse), Beck hepsi bizim çok işimize yarayacak ve ihtiyaç duyduğumuz transferlerdi. Biz Galatasarayız sağda Sabri'yi ileride Burak'ı geride de Semih'i oynatmamız lazım... Daha iyileri demeyin bu bütçeyle daha iyilerini nah alırız. Ancak alacakları bir tane isimli adam, onu alırlarsa saydığım mevkilere transfer gelmeyecek, demektir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt