Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O boş mukaveleye imzalarım muhabbetine anasını ağlattınız klubün..

Aman bizden git de başkalarında dolusunu imzalayın..

Melo gitmese bizim için daha hayırlı olur ..

Ayrıca bir renktaş Brezilya'dan alınacak tek stoper Dede'dir demişti. Evet Dede çok iyi stoper de bizimkiler onu alamaz.Bonservisi çok isterler ona.

21-22 yaşında genç oyuncuları bulursun paran yoksa. Sırf bütçe yok diye vasat adamları takıma doldurmazsın. Transfer yapma adam gibi oyuncu almayacaksan...

normal de twitterdan sallıyorlar ama bunu cok kişi takip ediyor bu kim?

Necati İŞBİLEN ‏@_necatiisbilen 17 dk.17 dakika önce
Galatasaray yıllık 7 milyon Euro ve 2+1 sözleşme teklif ediyor.
Ibrahimovic 8.5 milyon Euro + bonus ve garanti 3 Yıllık sözleşme istiyor.

Melo giderse İboyu yada Robben'i komple unutun zaten cok zor transferlerdi %100 imkansız olur söyliyim

Çünkü parayı 5-6 milyon €'luk bir ön liberoya gömeriz

Yahu siz niye hep Twitter'da yazilanlara inaniyorsunuz. Yemin ediyorum size, sizin mantiginiz onlarin duyumundan daha yararli ve gercekci. Ama sosyal medya o kadar manipüle edici ki, altinda kalmissiniz. Ulan onlar senin benim gibi biri, nerden bilecekler yönetim ne kadar veriyor, Ibrahimovic ne kadar istiyor..

Yahu bu kadar safmisiniz arkadas?

Her şampiyon olduğumuz zaman bu hale gelmek zorunda mıyız ?

Aslında bizim aradığımız stoper Ezequiel GARAY.. veya takım arkadaşı Luisao..

Lider olacak Popescu gibi soğukkanlı olacak oyunu geriden kuracak..

normal de twitterdan sallıyorlar ama bunu cok kişi takip ediyor bu kim?

Necati İŞBİLEN ‏@_necatiisbilen 17 dk.17 dakika önce
Galatasaray yıllık 7 milyon Euro ve 2+1 sözleşme teklif ediyor.
Ibrahimovic 8.5 milyon Euro + bonus ve garanti 3 Yıllık sözleşme istiyor.

Ben de bunu paylaşacaktım.

Hayır anlamadığım hadi sallıyorlar. Hadi herkesi kandırıyorlar. Hadi hepsi yalan.

İyi de peki neden yönetim susuyor. Oraya susmak için mi geldiler.

Baştan gazı verdiler. İcraatler söyleme uymadı.

Başkan başka konuştu hoca başka.

Sonra devreye Tanman girdi. O zaten iyice ortalığı karıştırdı.

Sonra "Transferi kapattık" haberi patladı. Ama yalanlanmadı.

Ve Tanman'ın istifası...

İbra-Robben haberleri çıktı. Yine yalanlanmadı.

Hadi tamam "Biz medyada çıkan her haberi yalanlamak zorundamıyız" modunda gidiyorlar.

Ama hatırlatmak lazım; Ne otel ne de şirket yönetiyorlar. Başına geçtikleri 25 milyon taraftarı olan bir spor kulübü.

İyi de şirket bile böyle yönetilmez. Çünki şirketin hissedarları o şirketten haber bekler. Gelişmeleri takip etmek ister.

Böyle susmakla nereye kadar.

Şuan Galatasaray adına bir Allah'ın kulu transfer görüşmesi yapmıyordur kimseyle, sizde gidip İbra pazarlıklarına, Robben'in pazar günü gelmelerine filan inanıyorsunuz!

Takım 2.lig Kırmızı grup kulüpleri gibi yönetiliyor, kimin ne halt yediği belli değil, mahvediyorlar herşeyi.

Şuan Galatasaray adına bir Allah'ın kulu transfer görüşmesi yapmıyordur kimseyle, sizde gidip İbra pazarlıklarına, Robben'in pazar günü gelmelerine filan inanıyorsunuz!

Takım 2.lig Kırmızı grup kulüpleri gibi yönetiliyor, kimin ne halt yediği belli değil, mahvediyorlar herşeyi.

Onlar bile daha iyi yönetiliyordur, en azından bi üst lige çıkma gibi bi amaçları var, plan programları vardır mutlaka...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt