Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Flamini,Melo'nun yerini dolduramaz ama imkanlar dahilinde tek mantıklı isim oydu.

İki senedir Dünyanın en iyi liginde ve hemde Arsenal'de 60 maçın üstünde oynamış bir oyuncuya Yekta muamelesi yapılması komik.

Arsenal istemiyormuş? Podolski'de istenmiyordu veya ManU'da Nani ve van Persie'de istenmiyordu? onlarla bir değiliz. Bunu kabul edelim.

flamini arsenalin yektasidir.

İki yanlış bir doğru etmez birader Umuta şimdi.sövdürtme Allahın yetenek fukarası da, Melo da durum farklı çocuklarının eğitimi için gitmek istediği söyleniyor ayrıca arkadaş haksız değil her yaşı geçenin maaşı düşmeli

Sony Xperia
acaba biz meloya teklif ettikmi gel 2.5 tan sana 2 yıl sözleşme verelim diye bal gibi adamı biz gönderiyoruz bugün Bülent tümurlenk te dedi okul falan bahane dedi !! melo yu çok ararsınız yerine gelse gelse ya flamini yada inler gelir belki de hamit oynar !!
gAn2rL.jpg

21 Gol, 18 macta.... Semih Kaya ile Galatasaray 18 macta 10 gol yemis... Ama 24 yasindaki Semih cöp cogu yorumcuya göre ?

Koray genc ve tecrübesiz, ben kendisine güveniyorum. Kendi adina büyük hata yapti Türkiye´ye gelerek, cünkü burada genc oyuncularin ne hatasina, ne de gelisim süresine tahamüllü var. Kendisi Almanya U Milli takim kaptaniydi, kendisine güveniyorum, en azindan Koray´in oynamasi ile, gelisir diye bir umudun olabiliyor. Oynadigi her dakika yatirimdir.

https://www.gscimbom.com/forum/f17-...6-kadro-gelecek-planlamasi-119214/index3.html

Burada Hakan ile ilgili bir yazim var ortalarda biryerde. Ikinci devreden yedigimiz 6-7 golde hatasini gösteren video paylasmistim, ve bunlar sadece o a spontane aklima gelen maclardi.

hakan 6-7 gol yedirttiyse en az 10 tane kesip üstelik 3 puani getiren tarihi bi gol atti.
Hakan balta gibi oyunculari karrierin sonuna kadar takimda tutmanin faydasi var. Görev adami mizmizlanmiyor, gerekenini yapiyor. Tam bi efsane oldu bizim adimiza.

Eğer ibra ya da huntelaar gelmeyecekse forvet almasınlar podolski her türlü oynar orda
burak sakatlanırsada

medel melonun sol bacağı etmez eğer melo giderde medel gelirse orta sahadaki üstünlüğümüüzü rakiplere karşı kaybederiz.

Hakan Balta gayet iyi oyuncu bence benimde aklima gelen maclarindan biriside kadikoydeki son derbi eger sakatlanip cikmasaydi bence maci alirdik

filipe luisi geçen sene 20m e sattı atletico bu sene 16 ya geri aldı 29 yaşında adam :/

acaba biz meloya teklif ettikmi gel 2.5 tan sana 2 yıl sözleşme verelim diye bal gibi adamı biz gönderiyoruz bugün Bülent tümurlenk te dedi okul falan bahane dedi !! melo yu çok ararsınız yerine gelse gelse ya flamini yada inler gelir belki de hamit oynar !!
gAn2rL.jpg

ben de senin gibi düşünüyorum meloyu yönetemiyoruz olan budur cok da ararız

medel melonun sol bacağı etmez eğer melo giderde medel gelirse orta sahadaki üstünlüğümüüzü rakiplere karşı kaybederiz.

Önce belirteyim ben Melonun kalmasindan yanayim ama merak ediyorum orta sahada hangi üstünlük den bahsediyorsun? Dandik Balikesir takimi bile elini kolunu sallaya sallay kalemize gelmeyi beceriyor.

Bana kalirsa hem Selcuk hem Melo da gitmeli, ya da gönderilmiyorlarsa oraya mutlaka bunlarin yerini zorlayacak adam alinmali. Öyle Bilal,Jem, Yektayla falan olmaz bir kere Hamzanin düsündügü gibi.

Melo giderse transfer de yapmayabiliriz diyen adam oraya takimin icinden yama yapma derdinde. Hey Allahim kafaya bak kafaya.

Medel olayina katiliyorum bence Melo ile kiyaslanacak bir adam degil. Ama Medel'i getiriyorsan yanina da Selcuktan baska bir adam alman lazim.

Cünkü Melo kafa toplarinda en etkili adamlarimizdan biri, Selcuk kafa toplarina sicramaya bile tenezzül etmiyor. En son ne zaman havada ikili mücadele kazandi hatirlamiyorum bile, belki 2-3 sene önce yapmistir kaza ya da yanlislik ile.

..................muslera...............
sabri.....chedjou.....semih......telles
...............melo....selçuk..............
...yasin.........sneijder.......podolski...
.....................burak......................

......................volkan.................
gökhan.......alves.......kjaer......caner
..................topal.....josef..............
.....nani.............diego..........sow.....
......................v.persie...................

.......................günay.....................
beck.......rhodolfo.......ersan........tosic
.....................inler.....atiba..............
....g.töre.............sosa............quaresma
.......................m.gomez.....................

eyvah eyvah :))) bjk gibi bir şerefli 3.ünün bile kağıt üzerinde bizden iyi kadroyla görebileceğim aklımın ucuna gelmezdi pehhh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt