Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
Göbekli fenerli ne zaman gidiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerin o kadrosu 2 atar 5 yer. BJK kadrosunda da alınmamış iki oyuncu var..................muslera...............
sabri.....chedjou.....semih......telles
...............melo....selçuk..............
...yasin.........sneijder.......podolski...
.....................burak......................
......................volkan.................
gökhan.......alves.......kjaer......caner
..................topal.....josef..............
.....nani.............diego..........sow.....
......................v.persie...................
.......................günay.....................
beck.......rhodolfo.......ersan........tosic
.....................inler.....atiba..............
....g.töre.............sosa............quaresma
.......................m.gomez.....................
eyvah eyvah)) bjk gibi bir şerefli 3.ünün bile kağıt üzerinde bizden iyi kadroyla görebileceğim aklımın ucuna gelmezdi pehhh
Dzemaili > Flamini.
Göbekli fenerli ne zaman gidiyor
Umut Gündoğan @umutgundogan_90 2 dk.2 dakika öncealsinda cok transfere gerek yok ibra robben zaten hayal ama sag aciga bi adam gerek o bi gercek.
sonra sag beke meunier gibi adam alabilseler oda iyi olur.
melo 1 sene kalsa yine iyi olur o ayarda adam bulmak bu saaten sonra ve yönetimle cok zor.
e gelelim en önemli noktaya biraz önce konustugumuz ve elestirdigimz hakan balta en iyi stoperimiz sayiliyorsa vay halimize.
stopere gercekten iyi adam gerekiyor, bassinlar parayi alsinar kamil gliki kendisi torinoda cok fazla kazanamadigi icin veya bizden daha fazla para alacagi icin
ucarak gelecektir, torinoya gereken bonserviz verilmeli iste, bence 6 7 milyona kapatabilirler bu transferi.
clde mevcut stoperlerle hic sanimiz yok.
Umut Gündoğan @umutgundogan_90 2 dk.2 dakika önce
Beni futbola küstürmezsiniz. Ben Türkiye'nin yerli Xavi'siyim. Yeterli şans verildiğinde bunu göstereceğim.
Bu ne lan :d :d
Önce belirteyim ben Melonun kalmasindan yanayim ama merak ediyorum orta sahada hangi üstünlük den bahsediyorsun? Dandik Balikesir takimi bile elini kolunu sallaya sallay kalemize gelmeyi beceriyor.
Bana kalirsa hem Selcuk hem Melo da gitmeli, ya da gönderilmiyorlarsa oraya mutlaka bunlarin yerini zorlayacak adam alinmali. Öyle Bilal,Jem, Yektayla falan olmaz bir kere Hamzanin düsündügü gibi.
Melo giderse transfer de yapmayabiliriz diyen adam oraya takimin icinden yama yapma derdinde. Hey Allahim kafaya bak kafaya.
Medel olayina katiliyorum bence Melo ile kiyaslanacak bir adam degil. Ama Medel'i getiriyorsan yanina da Selcuktan baska bir adam alman lazim.
Cünkü Melo kafa toplarinda en etkili adamlarimizdan biri, Selcuk kafa toplarina sicramaya bile tenezzül etmiyor. En son ne zaman havada ikili mücadele kazandi hatirlamiyorum bile, belki 2-3 sene önce yapmistir kaza ya da yanlislik ile.
İşte para başka mevkilere harcansın diye söyledim. Hem sağ açık lazım hem forveto zaman en az bi üst düzey kanat alinmasi gerek. Burak sakatlanirsa podolski forvete gecer. Sola yasin saga ? olcanmi
Sağ açık sağ bek melo giderse ki gidecek gibi orta saha ve stoper etti 4 forvet de gelicek etti 5 poldi de direk oynayacağı için onuda sayarsak tam 6 tane yani takımın yarısından fazlasını değiştirmiş oluyoruz buda çok transfere gerek varmı yokmu sorusunun cevabı oluyor zaten![]()
Umut Gündoğan @umutgundogan_90 2 dk.2 dakika önce
Beni futbola küstürmezsiniz. Ben Türkiye'nin yerli Xavi'siyim. Yeterli şans verildiğinde bunu göstereceğim.
Bu ne lan :d :d
fake hesap değilse adam haklı !! jem e verilen şans bu adama neden verilmiyorAdam kafayı yemiş.
medel melonun sol bacağı etmez eğer melo giderde medel gelirse orta sahadaki üstünlüğümüüzü rakiplere karşı kaybederiz.
İşte para başka mevkilere harcansın diye söyledim. Hem sağ açık lazım hem forvet
çok iyi bir forvet gelmeyecekse iyi bir kanat alsınlar yeter.