Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkese çok ilginç gelebilir ama ben melo nun aziz ve Demirören tayfasina yaptiklarindan sonra artık ailesinin üzerinden tehdit edildiğini düşünüyorum gitmesi için

Bir ara haberleri vardi bunun. Twitter da falan dolasiyordu. Fenerlilerden tehdit falan aliyor diye.

hayır saçmalığa bak alırken zaten biliorduk poldinin forvet oynayabildiğini yeni mi öğrendi de hamza transferden vazgeçti alıcaz forvet diyordu, ali naci yapıcağın haberin cibiliyeti önden arkadan şeyapayımda sağı soluda başkasına kalsın

Son düzenleme:
duyumcular basın mensuplarından daha güvenilir bunu hep söylüyorum basındaki malların hiçbirşey bildiği yok

Sahadaki biz = Melo
gAn2rL.jpg
bu adamı nasıl gönderirsiniz lan vicdansızlarrrrr !! okul falan hepsi bahaneeeeeee bedava oynatmak çöplere yer açmaktı amaç :( :( bu adam giderse ağlarım çok net

kasımda toplu istifa ediceğinize şimdiden edin de önümüzü kapamayın yapamayacağınız işin altına girdiniz şimdi kıvranıyorsunuz...

melo giderse degil, melo kesin gidecek büyük ihtimal da interle anlasti sözlesme bile yapmistir. bunu yönetim biliyordur umarim melo gitikten sonra DM aramaya kalkalim demezler, gerci hazirda Flamini var kesin onu getirirler.

Abi dua ediyorum ya robben ve ibradan biri bari dogru olsun olmazsada saglam sag acik sag bek orta saha alalım

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt