Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ordaki adamlar yanlış anons kurbanı. Ki maç bittikten sonra sahaya giriyorlar. Sende adam gibi takıl. Maç bitince koş poldiyemi sarılıyon SAbriye kekemi diyon Napıyosan yap.

Gurbetçi taraftarlar malesef çok kötü. Kendinileri Holigan olarak görüyorlar .Farklı bir dünyada yaşıyorlar.Gelmesinler maça filan.
evet ya napalım artık olan oldu ona ağlıcak değiliz ya onların saçma hareketleri yüzünden biz kalıyoruz zaten takım rezil durumda lig başlayınca hepimiz anlıcaz transfer lazım diye yırttık bi yerlerimizi dursun özbek tam bir fiyaskodur adnan polat bile yanında padişah kalır

Burdaki (almanya)cogu türk zaten lesh oglu lesh Burda Dogma büyügme olmalarina ragmen dogru dürüst almanca Bile konusamazlar AMA gidip Atatürk e laf atan küfür Eden bi yahudi ye oy verirler ....tabi cok efendi medeni ve entelektüel olani da var...hep memleketde izin yapinca anliyorum KI Aziz nessin cok hakliyimis

Son düzenleme:
Istanbulda olay olmuyormu? Ölen , öldürülen , pat küt birbirine girisen insanlar, döner bicaklarla kovalamaca oyniyanlar? Fenerle oynanan kupa finalinde bu ayni olaylar yüzünden kac dk mac durdu ? Kupa finali istanbulu baglamaz deme, oraya giden cogu istanbuldan kalkip gidiyor.. Bu avrupa maclarindaki amigolarin cogu türkiyeden geliyor. Demek istedigim, bu ayrimi yapmayim, angut heryerde angutdur.

Ya hocam senin kıyasladığın maçla bu birmi ya ? O derbi! Sen hiç Volkan Ayısını 2 metre yakından gördün mü ?
İnsan kendini kaybediyor. Ettiğin o yaratıcı küfürlere plaket verilmeli aslında.

Sabriyle zaten olmıyacagı cok belliydi ..Sag beke ihtiyac Var Ama transfer Yok bu nasl iştir ..Sabriyle Cl liginde oynamak ahmaklıktır..

Istanbulda olay olmuyormu? Ölen , öldürülen , pat küt birbirine girisen insanlar, döner bicaklarla kovalamaca oyniyanlar? Fenerle oynanan kupa finalinde bu ayni olaylar yüzünden kac dk mac durdu ? Kupa finali istanbulu baglamaz deme, oraya giden cogu istanbuldan kalkip gidiyor.. Bu avrupa maclarindaki amigolarin cogu türkiyeden geliyor. Demek istedigim, bu ayrimi yapmayim, angut heryerde angutdur.

son 4 yıldaki nerdeyse bütün maçlara gittim. tribünlerde ufak tefek sataşmalar dısında kavga görmedim. malum ülkemizde yan baksan kavga cıkıyor buna rağmen bişey görmedim. fener maçına istanbuldan 500 kişi gittiyse o stadda 15000 taraftar vardı ve karsıdada kışkırtan bir fb taraftarı vardı.bencede angut heryerde anguttur ama her hazırlık döneminde bunları görüyoruz. hepsimi tesadüf?

keşke protesto böyle dangalakça yapılmasaydı en azından transfer isteriz diye pankart açsaydınız böyle aptalca bir protesto mu olur
protesto falan yoktu ki. yonetimi hocayi protesto etseler transfer istiyoruz vs diye stadi yaksalar eyvallah. kendi caplarinda eglendiler. yanan mesaleler ve patlayan ses bombalari altinda " omuz omuzaaaa omuz omuzaaaa" tezahuratlari altında rezilligin zirvesine ulaştılar.

Biz mi iyiydik udinese mi berbattı bilmem de kötü top oynamıyoduk iptal olana kadar.Sağ bek aksadı,Burak ilerde top tutamadı onun haricinde beğendim takımı Hamit çok iyiydi
Udinese oyunu geride kabul etti öyle bir kurguyla cıktılar fakat fena değildik..ama yine de pas alışverişini cok yavas yapıyoruz..dinamik bir orta sahaya ihtiyacımız var melo,selcuk,hamit cabuk adamlar değiller..topu alıp kendi ekseni etrafında dönmeden ayagından cıkaramıyorlar

Gurbetçisiniz diye üzerinize alınıyorsunuz ama boşa kuruntu yapıyorsunuz.

Bu söylenen sözlerin kimler için söylendiği ortada.

Hala orda oluyor burda oluyor diye yarıştırma yapmayın

sağbek ve sağ kanat şart oğlu şart.

Meunier ve Gervinho/Valencia'yı alın en azından umutlanalım gelecek adına

maç iptal edilene kadar udinese kontra futbolu oynadı. Artı Sabri'nin olduğu tarafı da keşfettiler hazine buldular açıkcası, oyunu oradan yönettiler. Eray'a gelince, üstüne gelen topları kurtardı çok büyük iş yapmadı. Udinese beceriksizdi.

Hah taraftar birbirini ötekileştiriyor, şimdi tam oldu. Forumlar da ayrılır yakın da. Bravo

Ersan Çelik@ersanspor 12 dk.12 dakika önce Taraftarın yaptığı çok yanlış/Nedenini iyi araştırmak lazım.Bu durum yönetime/yapılmayan transferlere bir protestodur.AMA hiiiç hoş değil!

Alakası yok bu adam gördüğüm en ergen ruhlu adam saçmalıyor her yazısında paylaşmayın kardeşim şu Adam'ı bakmayın Da bence ilk başta da yok basketbol Takımı'na Telekom birleşmiş yok salon yaptırıyormuş gibi saçma şeyler de Demişti boş bir adam transfere tepkiymiş ulan akıllı adam öyle olsa adam omuz omuza diye saçma sapan tezahürat yapacağına yönetim akıllı ol gibi şeyler derdi ne adamlar var yahu şaşıyorum kaç Yaşında adam ve bunun gibi bir Sürü var

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ya hocam senin kıyasladığın maçla bu birmi ya ? O derbi! Sen hiç Volkan Ayısını 2 metre yakından gördün mü ?
İnsan kendini kaybediyor. Ettiğin o yaratıcı küfürlere plaket verilmeli aslında.

Isterse sampiyonlar ligi finali olsun, yapilan olay kerizlikmi , ona bakarim ben.
Bugünkü mactaki angutlar icinde derby gibi bir macti ozaman, adamlar hayatinda belkide ilk defa Galatasarayi canli izliyor. Türkiyede birkere bu tür olaydan mac iptal oldugunu gördünmü? Adamlar ne güzel direk iptal etti, bak simdik birdaha oluyormu. Türkiyede olsa, hadi oglum , hadi gözümle maci öyle veya böyle bitirirlerdi.

Ulan ilk defa topu bize verip topun gerisinde beklemek üzerine kurulu bir sistemle takımla karşılaştık ne güzel yalandan sağa sola pas yapıyorduk öyle tatmin oluyorduk o da iptal oldu arkadaş iki dakika bile yüzümüz gülmüyor.

Burak ileri de ne zaman top tuttu ki zaten duvardan başka bir özelliği yok.

Yediğimiz gollerin çoğunun sebebi o zaten.

Kurtuluşumuz onun gidişine bağlı zaten. Bırakın küsecekse küssün yedek otursun 3 sene hamite yedek olması için 2.9 m € verdik. Buna da en fazla 2 sene daha veririz sonra ben gitmek istiyorum diye ağlar zaten.

Bu seneki CL deplasmanına bu gurbetçi tayfası giderse işimiz var

Zaten geçen sene ucuz yırtmıştık bu sene seyircisiz maçı basarlar direk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt