Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet bizde seni ariyoduk nerde bu cocuk diyoruz ya iyi ki geldin

Abi saka bi yana maci izleyemedik onami yaniyim ele gune rezil olduk onami yaniyim karşi takimin holiganlati bile bizimkileti gorünce şaştı kaldı onamı üzüleyim rezillik diz boyu harbiden ?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamların hazırlık maçları bile farklı biz bunlarla nasıl baş edeceğiz biz hala Sercanı Yektayı Umutu bir kamp daha denemekteyiz :) lige kalmış 15-20 gün şaka gibi

böyle takımların hazırlık macı bile ayrı zevkli geciyor :) buram buram kalite kokuyor

Abi saka bi yana maci izleyemedik onami yaniyim ele gune rezil olduk onami yaniyim karşi takimin holiganlati bile bizimkileti gorünce şaştı kaldı onamı üzüleyim rezillik diz boyu harbiden ������

Maçı pek takmıyorum zaten tat da vermiyordu.Ama 3-5 saçma salak insan müsvettesi yüzünden iyi rezil olduk kuşlara ben ona yanıyorum en çok :S

Maçı pek takmıyorum zaten tat da vermiyordu.Ama 3-5 saçma salak insan müsvettesi yüzünden iyi rezil olduk kuşlara ben ona yanıyorum en çok :S

Renktas kuslar inan umurumda degil onlari insan yeirne koymuyomda avrupalilara rezil olduk türk külturü ayaklar altinaa indi efendi gibi duramiyo adamlar

Renktas kuslar inan umurumda degil onlari insan yeirne koymuyomda avrupalilara rezil olduk türk külturü ayaklar altinaa indi efendi gibi duramiyo adamlar

Sorma valla ya ne uğursuz bir yaz oldu.Ua'sı bir yandan başkanı futbol sorunlusu akhisarlı ferguson bir yandan resmen taraftarı bunalıma sürüklüyolar.

Sagbek, Sagacik, Orta Saha, Forvet alinmadigi surece bu sezon hic bir mac tat vermez. Izdirap cekmek istemiyorsaniz maclari izlemeyin daha iyi..

Gervinho şu yoklukta ilaç gibi gelir ya. Makul bir fiyata anlaşırız da gelir inşallah.

Sorma valla ya ne uğursuz bir yaz oldu.Ua'sı bir yandan başkanı futbol sorunlusu akhisarlı ferguson bir yandan resmen taraftarı bunalıma sürüklüyolar.

Ultraslan zaten klubun yalakasi renktas onlarda para yiyor yok o yok bu derken o konuda emin ol taraftar zaten fitil oldu sacmaliklardan ligin ilm 10 haftasinda 6-7 galibiyet alamazsak bombalar bu taraftar floryayi

bu yönetim son aysal döneminden ders almamis mi? transferin son günlerdi sana iyi futbolcu birakirlar mi hic? neyi bekliyorlar bunlar? aysal sön döneminde fiyatlari düsecek ondan sonra alacagiz dedikleri adamlari gördük 2-3 milyon euro cepte kalsin diye 5-10milyon cöpe atma riskine girecegiz.

1- Udinese taraftarıyla veya kulübüyle olmayan bir husumetiniz mi var ?
2- İlk defa mı Galatasaray maçı izliyorsunuz ?
3- İlk defa Galatasaray'ı görmediyseniz niye bu olaylar ?
4- Gerzek misiniz ?

Evet'ler çoğunluktaysa, tebrikler siz de ultraptal'sınız.

Darmian süper topçu. Sabriden sonra izlemek bi garip oldu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt