Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elindeki Yektayı beğenmeyip göndermek istiyorsun , ondan kat be kat kötü Jem Karacan ı alıyorsun . O zaman adama komisyoncu derlerse kızmamak lazım

Tanman hakkını helal et bize lafları sana söyledik senin ne suçun var balık baştan kokar senin başındaki zat çok iyi transferler yaptık oturdu gerekirse transfer yaparız gibi saçma salak bir açıklama yapıyor biz sana kızdık hakknı helal et benim sana varsa da helal olsun

Elindeki Yektayı beğenmeyip göndermek istiyorsun , ondan kat be kat kötü Jem Karacan ı alıyorsun . O zaman adama komisyoncu derlerse kızmamak lazım
kardeş yanlış biliyorsun dolmuşçu çok iyi transferler yaptığımızı söyledi ondan iyi mi bileceğiz şu an kadromuz çok iyi eğer boşalırsa alırız yani nasıl göremedin bunu

Hadi Cüneyt Tanman gitti madem el freni oydu . Transfer show başlasın . Ama nerde o çapta yönetim ve hoca . Cüneyt Tanman günah keçesi yapıldı .

Sezon başından beri 3 hazırlık maçı yaptık. Celta Vigo maçı kayde deger bir maçtı

Sayı biraz az gibi

kardeş yanlış biliyorsun dolmuşçu çok iyi transferler yaptığımızı söyledi ondan iyi mi bileceğiz şu an kadromuz çok iyi eğer boşalırsa alırız yani nasıl göremedin bunu
Doğru haklısın . Adamlar Podolski yi aldılar . Milletin ağzına bir parmak bal çalmak için . Ben onların yerinde olsam Podolskiyi fanusa koyar , 3 yıl orda saklardım

Bunlarda azicik Galatasaray sevgisi olsa şu takima minimum sag acik sag bek alirlardi bunlarin sevgisnden süpheliyim ben.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lig başlıcak hala kalede Eray deneniyor Sanki yeni transfer . Hala Eraydan beklentileri var ya helal olsun . Polyanna halt etmiş bunların yanında

lig başlıcak hala kalede Eray deneniyor Sanki yeni transfer . Hala Eraydan beklentileri var ya helal olsun . Polyanna halt etmiş bunların yanında

Yedek kaleci almicaklar erayi ve cipeyi kullancaklar onun yerini yapiyolar gorursunuz bakin

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@UzanCC: GALATASARAY baskani olmam icin hic bir engel yok.. Genel kurul uyelik hakkimi yillar once geri aldim. ENGEL YOK. KONGREYI KOYUN BEYLER.

şu teknik direktör ve başkanı koruyan da ağır takım düşmanıdır neymiş para yokmuş alma abi jem sabri bilal bunlar ne para değil mi jelibon mu veriyon alma de ki param yok 1 tane poldi aldık kapattık de hala bunları koruyanlar savunanlar var ya anlayamıyorum yemin ederim Adnan Polat ve Canaydın bu yönetimden kat ve kat iyiydiler Polatın tek suçu haginin dediklerini yapmaktı bu başkan demeye bin şahit adam hamzaya uymayı bırak hem yok bomba yıldızlar vs dedi kaç ay hem de şimdi pişkin pişkin çok güzel oturdu diyo yürü be kimlere kaldık yarabbim çok sinirliyim çok neyse bir süre yazmamak en iyisi selametle...

Mali durum için mi getirildi acaba Özbek genel kurul durum ciddi deyip bunu getirelim ne diyorsak onu yapar mı dedi acaba, muhalif kanatta sessiz çünkü yada Riva'da üyelere Beleş villa falan da yapacak olabilir, bunca zamandır camianın içindeki birinin vizyonunun onu seçenlerce bilinmemesi imkansız. Bu kesin görev Adamı.

Transfer yapmıyoruz bari Yekta'ya tekmeyi vuralım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt