Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nagatomoyu iki bekte de kullanabiliriz
Telles'ten 10 yalasak 5'e iyi bir ön libero alsak 5'e iyi bir sağ açık alaibliriz zaten mevcut parayla santrafor ile stoper alsak bu iş tamamdır.

Cüneyt Tanman bildiğin batan gemiden kaçan faredir.
Yazık ki geminin kaptanı yok , alabora olmaya doğru gidiyoruz üstelik hangarımz boş da değil..

Uğur Karakullukçu ‏@ukarakullukcu 11 dk.11 dakika önce
Galatasaray yönetimininin "FFP'ye göre hareket edeceğiz" deme hakkı vardı ama artık yok... Bu hak Sabri'yle yapılan sözleşmede çöpe atıldı.

Kaldı ki bu açıklamayı yapan Mehmet Özbek, Sabri'nin de söylediği üzere bu sözleşmenin mimarıdır... "Yanlış zaman, yanlış insan"

Uğur Karakullukçu ‏@ukarakullukcu 1 dk.1 dakika önce
Gerçekten şaşırıyorum, bugün 'sıfır' transfer yapmak dahi taraftara açıklanabilirdi... Bu kadar kötü bir algı iradesi uzun süredir görmedim.

Adam doğruları söylüyor.. :005:

İbra'yı zaten istesek de alamayız da, Huntelaar mevcut düzende iyi olmaz. Forvet alacaksak Burak'tan farklı stillerde bir forvet gerekiyor. Burak ve Huntelaar ceza sahası golcüsü. Pres yapmazlar, adam geçmezler. Zaten Burak yedekte de olmaz. Huntelaar da yedekte olmaz. Mecburen 2 forvetle çıkarız maçlara. Ama tabii 2 forveti değerlendirmek için yaratıcı bir orta saha ve yardıran kanat oyuncuları gerekiyor. Yoksa İbra bile gelse şu kadroda pek etkili olmaz.

arkadaşlar yönetimi istifaya çağıran bir organizasyonun zamanı geldi . freni patlamış arabayla uçuruma doğru ilerliyoruz resmen birşeyler yapmak lazım.

forum yönetimi bir hashtag kampanyası başlatsa da destek olsak

#DursunIstıfa

Özbek, "Bu akşam Udinese ile maçımız var biliyorsunuz, izleyelim eksik kalan yerlere bakarız" dedi. Muhabirlerin Udinese maçının ertelendiğini hatırlatması üzerine "Ne olmuş?" şeklinde yanıt verdi.

Kardeşinide al defol git!!!

nagatomu bildigin çöp ne artısı varda övüyorsunuz bu adamı inter çöplerini atmaya yer arıyor

ayrıca hoca veto etti demişlerdi ne yapsınlar bu adamı takas olacaksa düzgün biri olsun enazından

Galatasaray yönetimininin "FFP'ye göre hareket edeceğiz" deme hakkı vardı ama artık yok... Bu hak Sabri'yle yapılan sözleşmede çöpe atıldı.

Kaldı ki bu açıklamayı yapan Mehmet Özbek, Sabri'nin de söylediği üzere bu sözleşmenin mimarıdır... "Yanlış zaman, yanlış insan"

Uğur Karakullukçu ‏@ukarakullukcu 1 dk.1 dakika önce
Gerçekten şaşırıyorum, bugün 'sıfır' transfer yapmak dahi taraftara açıklanabilirdi... Bu kadar kötü bir algı iradesi uzun süredir görmedim.

Adam doğruları söylüyor.. :005:
Bunu bazi üyeler zaten burda haftalardir diyor. Pek alkis gerekmiyor acikcasi.

kadro cer cöpten gecilmezken amrabat ve bruma gönderildi. üstüne telles ve melo gibi adamlar gider, sneijder'in de sözlesmesi uzatilmazsa tas üstünde tas, omuz üstünde bas birakmaz bu taraftar.

Onlar gitmeden yapmak lazım bunları işte onlar gittikten sonra istersen istanbulu yerle bir et kime ne fayda ? :S

alamıyosanız satın anasını satayım be

telles > 9 m € > psg

melo > 2 m € > inter

selçuk > 4 m € > leicester

burak > 7 m € > lazio/west ham

olcan > 1 m € > nereye olursa

sercan > 500k € > nereye olursa

dany > 500k € > nereye olursa

umut gündoğan > 200k € > nereye olursa

furkan > 300k € > nereye olursa

-------------------------------------------------

toplam = 24,5 m €

Nagatomoyu iki bekte de kullanabiliriz
Telles'ten 10 yalasak 5'e iyi bir ön libero alsak 5'e iyi bir sağ açık alaibliriz zaten mevcut parayla santrafor ile stoper alsak bu iş tamamdır.
Tebrikler 3.lük garanti seneye UEFA'ya katılma ihtimali de olmadığına göre kulubü kapatabiliriz.

Hamza bu kulübün teknik direktörü degil, olamaz da zaten bunu geldigi gün konusuna yazdim.

Bu ne arkadas? En iyi oyuncular satiliyor ve Besiktas vari transferler yapiliyor. Nagatomo ve Flamini nedir?

istemiyorum dedigi halde nagotamo

ve bonservisi 9milyon dedigi halde beleşe kargalara gelirse

hoca zaten istifa eder muhtemelen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt