Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte bir kurumun yöneticisi isen hele böyle bir kurumun ettiğin kelama dikkat edeceksin senin ağzından çıkan sözler 25 milyon taraftarı ilgilendiriyor,o yüzden tepki böyle büyük..
Yoksa adam alamayız deselerdi Poldi'yi alıp kadroyu tutardık gene sabrederdik en azından paramızın olmadığını bilirdik..
Gider 2 ay boyunca nöbet tutmaz dışarda gezerdik..
Sen bombalar yolda şurda burda az kaldı yakışanı alacağız müjdeler yakın gibi salak salak kelimeler kullanırsan insanlar inanır..
Çünkü sen Başkansın..
Sen bu görevin zorluğunun farkında değil misin?
Bizler aptal insanlar değiliz hepimizin işi gücü var hepimiz az çok futboldan anlıyoruz global olarakta her yeri takip ediyoruz Dünya liglerini futbolcu piyasalarını vs vs..
Madem paran var geç kaldın o zaman söyleyeyim.
Çok geç hemde alan aldı oyuncusunu..
Ben hayatımda bu kadar basiretsiz bir yönetim görmedim..
Çok komikler he dönem oldu para yoktu biliyorduk transfer beklentimiz yoktu ama 4.yıldızı takıp para basıp adam alamıyorsan kusura bakma arkadaş..
Ya bunu başından diyecektin ya da gereğini yapıp transferi çoktan bitirip yeni sezonu bekleyecektin..
Çok hatalı yönetim çok bu sene oluşabilecek bir başarısızlıkta çok ciddi bir istifa sesi duyarlar bence en son suçlu Hamza hoca,
Bakın arkadaşlar yerli hocalara oyuncu almıyorlar Fatih Terim dışında onda büyük bir güç var,Hamza hocaya baskı yapmadılarsa ben birşey bilmiyorum, adam masus takımım şampiyon diyor,yoksa hiçbir futbol adamı Cl maçına Sabri ve Tarıkla çıkılmayacağını biliyor..
Ama baskılar var konuşamıyor zaten adamın hayatının fırsatı geçmiş iyi de iş yapmış 2 kupa kaldırmış bu büyü bozulmasın istiyor en azından bir sene daha başarılı olup söz hakkının olmasını isteyecektir idealleri varsa ama malesef
Üzülerek söylüyorum ki bu sene şampiyon felan olamayız ve insan olarak çok beğendiğim sevdiğim Hamza hocaya veda edeceğiz,ardından Dursun minibüsçüsüne gelcek sıra..
Sonra yeni bir yapılanma ve 150 milyon €luk ekstra borç..
Karanlık günler bizi bekliyor öngörüm bu..
Gene her zaman ki gibi başarıyı paraya çeviremedik!
İzin vermedi derin GALATASARAY.

koskoca galatasray klubune sponsor bulmaktan aciz insanlardan transfer bekliyoruz zaten her şeyde yanlıs var bakıldıgında...tecrübesiz bir başkan elini cebine atmaktan ödü yarılıyor her şey birbirini tamamlıyor aslında teknik heyet ve yönetim tam birbirini tamamlıyor TwİX gibi..

telles+dzemaili 12 milyon euro flamini+nagatamo 3 milyon euro (melo takas dahil). sağ bek stoper sağ açık(forvettede oynayabilen) 9 m idareli kulllanırsan yeter 10-15 farkına takılmayın kadroda çöpleri yollasak+sponsor bulabilirlerse o para rahat çıkar. çok dert etmeyin yönetimin notu bu saatten sonra belli olur futbolcu+ sponsor pazarlamadaki başarılarını göreceğiz

Agustosta ffp toplantisi varmis bizimkiler saglam tirsiyor belli biz ibra robben yildiz diyoruz..klup para harcayamiyor belli orasi artik

Hamzaogluna, Sabriye Bilale Jeme bol keseden dagitirken kimseden tirsmiyorlardi. Hatta taraftar tepkisi olmasa, kadroya bile giremeyen Aydin da takimda kalacakti.

Kishna-€ 4 milyon-Lazio

FFP falan hiç bahane olamaz.

Bu tablonun birebir içindeydi başkan, mali durumumuz iyi istesek Messi'yi bile alırız diye uçmayacaktı o zaman kongre öncesi.

FFP bugün belli olan bir şey değil ki.

Hadi onu geç bir sürü gereksiz yüksek kontrat yapıldı bu FFP'i etkilemiyor mu?

Burak'a West Ham'dan Lazio'dan teklif geldiğinde fiyatı 30 milyon demeseydiniz o zaman. Satsaydınız 7-8'e. Eliniz rahatlamaz mıydı?

Milli takımın menfaatlerini düşünene kadar biraz da GS'ye bakın.

koskoca galatasray klubune sponsor bulmaktan aciz insanlardan transfer bekliyoruz zaten her şeyde yanlıs var bakıldıgında...tecrübesiz bir başkan elini cebine atmaktan ödü yarılıyor her şey birbirini tamamlıyor aslında teknik heyet ve yönetim tam birbirini tamamlıyor TwİX gibi..

Benzetme süper :D

Hah işte kızdığımız tam olarak bu. Hadi para yok çık delikanlı gibi açıkla eyvallah diyelim ama atıp tutunca sıkıntı büyük

FFP falan hiç bahane olamaz.

Bu tablonun birebir içindeydi başkan, mali durumumuz iyi istesek Messi'yi bile alırız diye uçmayacaktı o zaman kongre öncesi.

FFP bugün belli olan bir şey değil ki.

Hadi onu geç bir sürü gereksiz yüksek kontrat yapıldı bu FFP'i etkilemiyor mu?

Burak'a West Ham'dan Lazio'dan teklif geldiğinde fiyatı 30 milyon demeseydiniz o zaman. Satsaydınız 7-8'e. Eliniz rahatlamaz mıydı?

Milli takımın menfaatlerini düşünene kadar biraz da GS'ye bakın.

Melo-Gnoukouri takasi olabilirmi?

GNOUKOURI_Assane.jpeg

Nagatamo + para alirsak iyidir melonun yerinede flamini alsinlar belese tamamdir sabriden 5 kat iyidit nagatomo

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Agustosta ffp toplantisi varmis bizimkiler saglam tirsiyor belli biz ibra robben yildiz diyoruz..klup para harcayamiyor belli orasi artik

Sabri'ye o parayı verirken düşünselerdi FFP'yi. Ge.ti artık onu bahane olarak sunamazlar kamuoyunun önüne. Adama derler madem FFP var Sabri ne ayak?

Muhtemel kadro

Muslera
Nagatamo semih chedjou carole
Flamini selcuk
Burak sneijder podolski
Huntelar

Gibi duruyor

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burak'ı 7-8 milyon euroya satmış olsak 2019'a kadarki maaşlarıyla birlikte FFP için 20 milyona yakın taahhütten kurtulacaktık.

Fakat milli takım forveti ŞL takımında her maç ilk 11 garantisi alamayacaktı.

Milli takım GS'den önemli tabi ki.

Ondan sonra FFP için 15 milyon açık var transfer yapamıyoruz... Hadi oradan derler adama.

Naga katki yapar, gelsin isterim. İnterin gönderme nedeni, sözlesmesinin bitmesine 1 sezon var. Turkiye Liginde 34-35 yasindaki Cicinho bile fark yaratiyor. Nagayi Gs iyi pazalarsa, Japonyadan forma satisi ve sponsorlardan önemli bir gelir elde edebilirler. Bununla birlikte ,bizim yönetim bunu yapabilir mi, emin degilim.

selçuk > 5 falan verir mi ki Leicester...

ben selçuğun yerine emre çolak oynaması taraftarıyım...

emre çolak - mvila

orta sahası istiyorum

Bu takımın en çok sağ açık ve sağ beke ihtiyacı var ve bunu göremeyen bir teknik heyete sahibiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt