Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
koskoca galatasray klubune sponsor bulmaktan aciz insanlardan transfer bekliyoruz zaten her şeyde yanlıs var bakıldıgında...tecrübesiz bir başkan elini cebine atmaktan ödü yarılıyor her şey birbirini tamamlıyor aslında teknik heyet ve yönetim tam birbirini tamamlıyor TwİX gibi..

unal aysal'da ayni sikintilari yasamisti .. sponsor konusunda

eğer musleraya 20 milyon gibi bir teklif varsa hiç düşünmeden satmamız gerekiyor :( klüp resmen batmış dünya kadar mal var arazi ve ama senelerdir fakiriz

Ya Soner abi ben zaten secimden önce dedim bu adamda baskan tipi yok. Hamza da cok duygusal bir adam, olmaz, ciddiyim acilen kurtulmamiz gerek yoksa sira sira tüm kaliteli oyuncular gidecek. Yapilan bir mantikli is yok.

Takim sampiyon oluyor, marketing in dibine vurabilirsin, forma yok.
Transfer desen ayri skandal, Sabri ile uzatiliyor Sneijder ile uzatilmiyor, üstüne Sabri ye zam, Sneijder'e indirim isteniyor.. Bu kadar sacmalik olabilir mi?

Kaliteli oyuncularin gitmesi konusuluyor, sponsor yok. Nesi savunulur bunlarin. Ciddi sekilde köy takimin yönetimi olabilir bunlar.

Gerçekten haklısın... her satırına imza atabilirim

Muslera ve Sneijder aslında çok kaliteli oyuncular olmasının yanı sıra rakipler üzerinde psikolojik üstünlük sağlayan iki oyuncudur. Hatta futbolcular üzerinde bile etkileri var kalede Muslera'yı gören kafasının bir köşesinde bu kaleci kolay kolay gol yemez düşüncesi oluşuyor. Bence ne olursa olsun bu 2 oyuncu satılmamalı.

Karamsarlığa düşünce Muslera ve Sneijder var bizde düşüncesi tekrardan umuda bağlıyor beni:)

Belki çok duygusal ama olsun.

Ozan Tufanin menajeri: Ozan Tufan Bursaspor'dan 200 bin TL garanti, 100 bin TL de maç başına ücret alıyor. Toplam kazancı 100 bin Euro'yu ancak buluyor.

O ne lan besiktas gomez icin bonservis ya da oyuncuya para verecekmis. Oyle yapmaya calisiyolarmis.
Bonservis verirse yillik ucreti vermek isyemiyormus, yillik verecekse bonservisi bedava istiyormus.
Yillik 3 milyon euro da maasi olacakmis.
Enteresan ve garip isler hmmm

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ozan Tufanin menajeri: Ozan Tufan Bursaspor'dan 200 bin TL garanti, 100 bin TL de maç başına ücret alıyor. Toplam kazancı 100 bin Euro'yu ancak buluyor.

Bunlar da abartmış ama

Bu çocuk takımlarındaki en iyi 2-3 oyuncudan biri

Ya Soner abi ben zaten secimden önce dedim bu adamda baskan tipi yok. Hamza da cok duygusal bir adam, olmaz, ciddiyim acilen kurtulmamiz gerek yoksa sira sira tüm kaliteli oyuncular gidecek. Yapilan bir mantikli is yok.

Takim sampiyon oluyor, marketing in dibine vurabilirsin, forma yok.
Transfer desen ayri skandal, Sabri ile uzatiliyor Sneijder ile uzatilmiyor, üstüne Sabri ye zam, Sneijder'e indirim isteniyor.. Bu kadar sacmalik olabilir mi?

Kaliteli oyuncularin gitmesi konusuluyor, sponsor yok. Nesi savunulur bunlarin. Ciddi sekilde köy takimin yönetimi olabilir bunlar.
Ne güzel özetledin durumu.

Abi beklicek hal kalmadi artik icraat lazim ama ffp sacmaligina inanmayon transfer olucak

naber gençlik özlemişim sizleri,fifa 14 oynayan varsa beklerim nöbet tutarken canınız sıkılmasın :)
Origin ID:Boysofhell1905

Can Cobanoglu adammis yalniz. TRT Spor'daki programda Galatasaray'in sag beki var mi dedi. Su ana kadar buna cesaret eden ikinci adam Bulent Timurlenk'ten sonra. Sabri ickisi ile kafa bulmayan nadir adamlardan biri.

Ulan bu ülkede 800 tl ye geçinene isnanlar var. Ne yapmışta milyon Dolarlar istiyor. 2-3 sene oynasalın bakalım.
Böyle şımarık çocuklarada uyuz oluyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt