Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 20.993
- 10.487
- 2.223
Siz de internette her okudugunuza inanmasaniz!
Biz zaten her okuduğumuza inanmıyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Siz de internette her okudugunuza inanmasaniz!
koskoca galatasray klubune sponsor bulmaktan aciz insanlardan transfer bekliyoruz zaten her şeyde yanlıs var bakıldıgında...tecrübesiz bir başkan elini cebine atmaktan ödü yarılıyor her şey birbirini tamamlıyor aslında teknik heyet ve yönetim tam birbirini tamamlıyor TwİX gibi..
Biz zaten her okuduğumuza inanmıyoruz.
Ya Soner abi ben zaten secimden önce dedim bu adamda baskan tipi yok. Hamza da cok duygusal bir adam, olmaz, ciddiyim acilen kurtulmamiz gerek yoksa sira sira tüm kaliteli oyuncular gidecek. Yapilan bir mantikli is yok.
Takim sampiyon oluyor, marketing in dibine vurabilirsin, forma yok.
Transfer desen ayri skandal, Sabri ile uzatiliyor Sneijder ile uzatilmiyor, üstüne Sabri ye zam, Sneijder'e indirim isteniyor.. Bu kadar sacmalik olabilir mi?
Kaliteli oyuncularin gitmesi konusuluyor, sponsor yok. Nesi savunulur bunlarin. Ciddi sekilde köy takimin yönetimi olabilir bunlar.
salak gibi robben hayali kurdum ya ona yanıyorum
Ozan Tufanin menajeri: Ozan Tufan Bursaspor'dan 200 bin TL garanti, 100 bin TL de maç başına ücret alıyor. Toplam kazancı 100 bin Euro'yu ancak buluyor.
Ne güzel özetledin durumu.Ya Soner abi ben zaten secimden önce dedim bu adamda baskan tipi yok. Hamza da cok duygusal bir adam, olmaz, ciddiyim acilen kurtulmamiz gerek yoksa sira sira tüm kaliteli oyuncular gidecek. Yapilan bir mantikli is yok.
Takim sampiyon oluyor, marketing in dibine vurabilirsin, forma yok.
Transfer desen ayri skandal, Sabri ile uzatiliyor Sneijder ile uzatilmiyor, üstüne Sabri ye zam, Sneijder'e indirim isteniyor.. Bu kadar sacmalik olabilir mi?
Kaliteli oyuncularin gitmesi konusuluyor, sponsor yok. Nesi savunulur bunlarin. Ciddi sekilde köy takimin yönetimi olabilir bunlar.
Ozan Tufanin menajeri: Ozan Tufan Bursaspor'dan 200 bin TL garanti, 100 bin TL de maç başına ücret alıyor. Toplam kazancı 100 bin Euro'yu ancak buluyor.