Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi anladınız mı kebabçının bizi yönettiğini. Şimdi anladınız mı Hamzanın niye Burakdan daha iyisini almadığını. Lafa bak Galatasarayda kiralık oynaması için konuşmuş. Sen kimsin la ?

Gelen giden Sneijder'e sallıyor arkadaş.. Hamza sallar teknik adamımız olur, Can Çobanoğlu sallar florya'nnı başına geçecekmiş..

Sneijder'in yerinde olsam giderim..

futbol sorumlusu yönetici olmayan başkan kardeşi
sportif direktör milli takım td.

valla tam batıya açılan pencereyiz şimdi..

demin bizim fener macin tekrari vardi trtsportda inanilir gibi degil orda chedjou nasil birakiyor adami.
cikti cikmadi insan garantiye alir o topu atar tamamen disari o laubaliginin yüzünden karsi taraftarin antrnörü
sezonun sonuna kadar 2li averaj bizim elimizde diyip duruyordu.
yok arkadas bu chedjouya güvenip cle filan cikilmaz !

Son düzenleme:
|Muslera|
Meunir Semih Hakan Carole**
M'Vila Selcuk
Gervinho Sneijder Podolski
Burak*

*Huntelaar
** Nagatomo

Hadi Huntelaar veya AS-Santrafor transferi artik vaz gecdim ama,

1x SagBek
1X Orta Saha
1X Sag Acik

sart. Bu 3 Oyuncu yu alalim...tas gibi takim oluruz. (Melo gidiyor var saydim..)

Arkadaş biraz mantıklı olun. Ben ki Terim bir daha bu kulübün kapısından geçmemeli diyen kişiyim. Ama muhtemelen bizim kulübün niyetiyle ve Terim le iletişime geçerek Enrique'den Arda'yı istemesinde ne gibi bir olumsuzluk var? Enrique bu ülkeden sadece Terim'i muhatap alır zaten. Her kulüp böyle önemli isimleri kullanır. Mesela Şenez Erzik de benzer işlere girişmiştir. Atıyorum Rijkaard'dan rica etsek sorun olmaz ama Terim ile ilgili olur. Hamza'ya ben de çok tepkiliyim ama kesinlikle Terim'in kulübü yönettiği safsatasına inanmıyorum.

Can Cobanoglu adammis yalniz. TRT Spor'daki programda Galatasaray'in sag beki var mi dedi. Su ana kadar buna cesaret eden ikinci adam Bulent Timurlenk'ten sonra. Sabri ickisi ile kafa bulmayan nadir adamlardan biri.

Ama hemen arkasından Sneijder için neler söyledi

Sözüm ona sneijder'in menajeri para için oyun oynuyormuş

Sözleşme devam ederken sözleşme teklif edilmezmiş

Bakın şimdiden söylüyorum

bu adam sportif direktör olursa Sneijder'e güle güle diyelim

Sent from my iPad using Tapatalk

Ama hemen arkasından Sneijder için neler söyledi

Sözüm ona sneijder'in menajeri para için oyun oynuyormuş

Sözleşme devam ederken sözleşme teklif edilmezmiş

Bakın şimdiden söylüyorum

bu adam sportif direktör olursa Sneijder'e güle güle diyelim

Sent from my iPad using Tapatalk

Onu duymadim. Sneijder'a salladiysa hemen onu adamlik kategorisinden dusuruyorum.

|Muslera|
Meunir Semih Hakan Carole**
M'Vila Selcuk
Gervinho Sneijder Podolski
Burak*

*Huntelaar
** Nagatomo

Hadi Huntelaar veya AS-Santrafor transferi artik vaz gecdim ama,

1x SagBek
1X Orta Saha
1X Sag Acik

sart. Bu 3 Oyuncu yu alalim...tas gibi takim oluruz. (Melo gidiyor var saydim..)

mvila interde oynasa olabilirdi ama bonservisi rubinde olmasi söylentiden fazlasi olmadigini gösteriyor.

sneijderi küstürmemek lazım arkadas adam şu anda avrupa da istediği takımda üst düzey topunu oynar kariyer yeter para lazım derse de çin , katar v.b yerlerde bizden aldığının iki üç katını alır kral muamelesi görür...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt