Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Robben Fener'e gelmez

O kadar gerizekalı olamaz

Gelmez den ötesi Bayern en iyi oyuncusunu niye biraksin? Para derdinde degil adamlar ayrica.

Douglas Costa falan ile yeri asla dolmaz o adamin. Tamamen hayal Robben. Dünyadaki faal futbolcular arasinda en iyi 4 topcudan biri.

Sponsor yok bu nasil bi rezillik arkadaslar. Nasil neden nicin kimse bizim takima sponsor olmak istemiyor

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hala yaş vurgusu :) kardeşim bu işin yaşla ne alakası var benim fikrime göre Terim Galatasaraya ihanet etmiştir.Bu benim düşüncem bak Terimin Galatasaraya 2. ve 3. gelişlerindeki verdiği maddi zarardan bahsetmiyorum bile, hatta Galatasarayın en zor döneminde Polatın gel Galatasarayın başına dediğinde gelmemesinide söylemiyorum.

Teknik Adamlar nezamandan beri maddi zarar veriyorlar. Yöneticiler süs olarak seciliyor heralde.

Kardeş sen bizi umutlandırıyorsun Robben konusunda :) açıkçası çok da hoşuma gidiyor,çok küçük bir ümit de olsa gaza geliyorum bak bu Galatasaraylı sözü eğer Robben gelirse Bora kardeşime bir hediye alacağım :)

Evet bende umutluyumm allah buyuk..gerek yok kardesim robben gelsin ben sana hediye alirim yeter ki gelsin hersey galatasaray icin yarin icin heyecan var kap gelebilir:)

ffp denetlemesine ezikler nezaman girecek bilen varmı ?

girerlerse sizce neler olur bunca bonservis verdiler açıklamadıkları yıllıklar verdiler yaptırım gelirmi dersiniz

ffp olayını çok bilmedigim için soruyorum

00.15te o şikecinin ne videosu koyacagını ben size söyliyeyim içinde rvpnin nanini vs oldugu bir video koyar alın size robben der,inanmayın bu itlere

Ne sponsoru kardeşim? Les Özbeks daha Mehmet için pilav partisine katılacaklar. Ondan sonra Sabri'nin hanımına özel jet alınacak.

00.15te o şikecinin ne videosu koyacagını ben size söyliyeyim içinde rvpnin nanini vs oldugu bir video koyar alın size robben der,inanmayın bu itlere
Adam Şikeci degilde robben gelirse bize gelir fenere gitmez bu sefer eminim rvp olayi farklıydı biz istesek alirdik ama istemedi kimse bizden

Mehmet özbek sonucta bu kulube borc para verdi secilmis yönetici olmamasina ragmen.

Ayrica banka kredisine kefil olmus,Mali islerden sorumlu olmasi bence normal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt