Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İzleyenler bile çöp diyor daha ne olsun. Burda izlemeden fm değerleriyle övmeyin bari

Benim hayatım İspanya Arif. Bu sene de Brumayı izleyeceğim. İspanyada izlemediğim maç yok gibi bir şeydir. Neyini merak ediyorsan oyuncunun sor söyleyeyim. Bu adama 750bin Euro falan vermeye lüzum yok. Umut Gündoğan'ı takımda tut yeterli. Umutta alır verir yani.

Patlat bir Oyuncu Analizi

las palmasdan araujoyu da alsinlar ona hic lafim olmaz !!!!!!!!!!!!!!

Bu transferin tek olumlu tarafi tutmazsa elden cikarmak cok kolay olur. Bu maasi TR de veren anadolu takimi bile cikar.

5k8ryM.jpg
[/url][/IMG]

Jose Mourinho: Jose Rodriguez 17 yaşında bu seviyelerde oynuyorsa ileride elit bir oyuncu olacaktır. (2012)

Selçuk'u beğenenler bu elemanı da beğenir sergen. Onun dışında top kesmek, top dağıtmak, oyun açmak, ters top atmak gibi işlevler yok oyuncuda. Garanti oyunu tercih eden genç sıradan bir oyuncu. Selçuk gibi yani.

burak bu adamı hiç izlemedim ancak madrid alt yapısında yetişmiş la liga maçlarına çıkmış adam selçuk gibi olmaz diye düşünüyorum ..anlatır mısın nasıl biri bu ?

hele dzemaili yekta furkan falan gitmem diye tutturursa bittik

avrupada orta saha rotasyon oyuncularına en fazla maaş ödeyen takım oluruz açık ara

real genelde bu tarz oyuncuları la liga ekiplerine geri satın alma opsiyonu ile satar,o yüzden koparabilmek için sonraki satıştan %50 anlaşmışız bence iyi hamle

Robben bize gelir diyene inananlar ne kadar saf ise, Robben Fener'e gider diye dusunenler daha da saftir. Yahu sikeci kuslardan bahsediyorsunuz. Once rutbelerini bilsinler.
RVP nin geldiği yere parasını verirsen robben de gelir,herşey ikna kabiliyeti yüksek bir yöneticinin konuşmasına bakar.

bkz.bizde haldun üstünel bu işlerde ustaydı.

nitekim eğer fener turu geçerse robben , ramires , mikel , lavezzi gibi adamlara teklif götürüp birini alacaktır.

Hocam La Liga tecrübesi belirleyici faktör değil

Bunun en canlı örneği La Liga gol kralı Güiza.

Adam Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en kötü transferi 14.5 milyon €'luk kazık.

Çoğu kişiye göre dünyanın en iyi, hadi bilemedin 2. en iyi ligi belirleyici değil yani :D

Hocam La Liga'yı adam yerine koymuyorsak bizim ligimizi ne yapacağız?

Gol kralı gelip burada yattıysa La Liga'nın kalitesizliğini mi gösteriyor?

Her sene onlarca genç yıldızın çıktığı La Liga...

bana da al vercilere benziyor gibi geldi.
melo dikine rakibi yaran bir oyuncuydu ayrıca josenin hiç kafa topları yok yani şişirilen topları karşılayacak şu an bir tane bile oyuncumuz yok şaka gibi..

ben olsam fellaini için şartları zorlardım piyasası çok düştü .

Ağabey vasat bir oyuncu. Anlaşılan o ki yedeğe alınıyor. Bu oyuncudan melo çıkaramazsınız, ayrıca ön liberoda da pek fazla iş yapmaz. Adam göbek oyuncusu. Selçuk'u ön libero oynatmak gibi bir şey olur.

Real bedavaya veriyor gerisini sen düşün

Satisindan kar payiyla veriyorlar. Real kac futbolcuyu alabilir kadrosuna? Sen Real'le Barca'nin altyapisini takip ediyor musun? Bu hep yasadiklari problem. Alttan gelen cok sayida yetenekli futbolcu var, hepsini as kadroya yukseltmeleri imkansiz, sonucta 20 yasini gecince o futbolcularin cogu kontratlarini uzatmayi reddediyorlar, cunku hep oradan oraya kiralanmak, ya da 2. takimda oynamak istemiyorlar. Real'le Barca da bunlari elden cikarmak zorunda kaliyor. Bize kar payli vermeseler, zaten sonunda serbest gidecek.

Ispanya milli takimina hayrina adam mi cagiriyorlar zannediyorsun? Ac bir oku bu gune kadar bu cocukla ilgili yapilan yorumlari.

En azından Jemden daha iyi bir yedek olacağını düşünüyorum. Yekta ve Jem(kiralık) gönderilmeli. Melo da giderse ortasaha rotasyonumuz Selçuk-XXX-Hamit-Dzemaili-Jose şeklinde olmalıdır. Dzemaili kesin ve net bir biçimde kalmalıdır.

sezon biterken 40a yakın sözleşmeli oyuncusu olan takım 5 transfer yapıyor 4 tanesi klübeye

logic ?

Yönetim Oyuncu satmali o zaten gerekli.
Satacak veya fes edecek artik..onlara kalmis.

Berki Transfer Sezonun sonuna dogru cerez paralar icin o "fazla gelen" oyunculari insallah satabiliriz.

Ya abi adam Madrid alt yapısından çıksa isterse hücrelerine kadar benimsesin o anlayışı buraya gelince karşılacağı ortam ne? Topa bombe muamelesi yapan bir forvet, Gs alt yapısından çıkmış ve yıllardır orta açmayı bile öğrenememiş bir bek sistem olarak "olacak olacak" hadi goçum, aslanım bu şartlarda 20 yaşındaki İspanyol topçunun başarılı olma şansı çok az. Bakalım yanılırız umarım.

Ayrıca ekleyeyim bjk transferi kıvamında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt