Yener Bardan
Ulubatlı Souness
- 25 Mart 2010
- 34.180
- 9.250
- 2.018
İzleyenler bile çöp diyor daha ne olsun. Burda izlemeden fm değerleriyle övmeyin bari
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim hayatım İspanya Arif. Bu sene de Brumayı izleyeceğim. İspanyada izlemediğim maç yok gibi bir şeydir. Neyini merak ediyorsan oyuncunun sor söyleyeyim. Bu adama 750bin Euro falan vermeye lüzum yok. Umut Gündoğan'ı takımda tut yeterli. Umutta alır verir yani.
Yekta gitti mi peki en son 11 de maçlara çıkıyordu. Demekki yine yedekte yekta duracak.
Selçuk'u beğenenler bu elemanı da beğenir sergen. Onun dışında top kesmek, top dağıtmak, oyun açmak, ters top atmak gibi işlevler yok oyuncuda. Garanti oyunu tercih eden genç sıradan bir oyuncu. Selçuk gibi yani.
RVP nin geldiği yere parasını verirsen robben de gelir,herşey ikna kabiliyeti yüksek bir yöneticinin konuşmasına bakar.Robben bize gelir diyene inananlar ne kadar saf ise, Robben Fener'e gider diye dusunenler daha da saftir. Yahu sikeci kuslardan bahsediyorsunuz. Once rutbelerini bilsinler.
Hocam La Liga tecrübesi belirleyici faktör değil
Bunun en canlı örneği La Liga gol kralı Güiza.
Adam Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en kötü transferi 14.5 milyon €'luk kazık.
bana da al vercilere benziyor gibi geldi.
melo dikine rakibi yaran bir oyuncuydu ayrıca josenin hiç kafa topları yok yani şişirilen topları karşılayacak şu an bir tane bile oyuncumuz yok şaka gibi..
ben olsam fellaini için şartları zorlardım piyasası çok düştü .
maxi imza parasi 2.000.000 euro istiyor
senelik 3 milyon euro
???
Real bedavaya veriyor gerisini sen düşün
sezon biterken 40a yakın sözleşmeli oyuncusu olan takım 5 transfer yapıyor 4 tanesi klübeye
logic ?
![]()
Fotoya 5 saniye bakalım.Bu üçlünün gerçekten İbra'yı, Robben'i getirebileceğine ya da dur dur teklif götürebileceğine dahi inandıysan kimseye kızmayacaksın![]()