Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selçuk
-Hamit
-Emre
-Bilal
-Jem
-Yekta
-Dzemaili
-J. Rodriguez (?)
-umut gündogan
Robben dediğimiz de sonunda krocan ortalama bir iq sü olan topçu.Herşey alacağı yıllık paraya bakar.
Asıl zor olan bonservisini karşılayabilmek.
Birde anlasak Ulu.
Puro değilde Samsun 2000 yaktım.
Selçuk
-Hamit
-Emre
-Bilal
-Jem
-Yekta
-Dzemaili
-J. Rodriguez (?)
-umut gündogan
Doğum günün kutlu olsun. Hayatta bir çok insan çıkacaktır. Hayırlı nöbetler.Bugün doğum günüm, şuan askerdeyim, kızdan ayrıldım, bulaşık sırası bende, birazdan 2-4 nobetim var. Sizce ne yapmalıyım?
Not: Şarjör dolu.
Real PSG hazirlik maci oynadilar.
Goal Moderator ise Jose R. yi övdü...rakiplerde büyük isim olsada( Motta, Ibra, Verrati vs..) Jose bundan hic etkilenmedi ve iyi oynadi...evvel yillar büyük yetenek olarak görülen Oyuncu vs... yani gayet olumlu konusmus.
İspanyol oyuncu 20 yaşında ve hiç bilmediği yabancı bir ülkede Türkiye de başarılı olacak komik ve ironik
Real bu oyuncuyu portoya verseydi buradaki herkes 2 sene sonra 20m avroya geri alır yazardıbelki iyi çıkar benim peşin konuşmayın bence.. Benim fikrim ise melo kalsada keşke selçuğun yerine oynatsak .. Al gülüm ver gülümü ispanya da yapmış adam madem.. Selçuğu izleyeceğime bu adamı izlerim..
Maltepe bulamadın da bunlarlamı idare ettin.![]()

beyler adam intihar edeyim mi diye sormuş alakasız cevaplar veriyorsunuz
caydırsanıza
aynı evrende yaşıyoruz merak etme.Fener bu sene profesyonel yaklaşıyor transfere.Dışardan ciddi para aklanıyor kulube.Futbolda herşey para demektir ,her elit oyuncu Metin Oktay gibi parayı elinin tersiyle itmez bunu unutma.Paralel bir evrende mi yasiyorsunuz? Belki orada IQ su ortalama bir Robben vardir.
https://www.youtube.com/watch?v=JpXBV0le1Y0
burak bu adamı hiç izlemedim ancak madrid alt yapısında yetişmiş la liga maçlarına çıkmış adam selçuk gibi olmaz diye düşünüyorum ..anlatır mısın nasıl biri bu ?
Kafalarimizi iyice karistirdi bu yonetim, dengemiz yerinde degil
![]()