Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birde anlasak Ulu.

Real PSG hazirlik maci oynadilar.
Goal Moderator ise Jose R. yi övdü...rakiplerde büyük isim olsada( Motta, Ibra, Verrati vs..) Jose bundan hic etkilenmedi ve iyi oynadi...evvel yillar büyük yetenek olarak görülen Oyuncu vs... yani gayet olumlu konusmus.

lionel bizde rodriguez bizde, rahat olun geçen dünya kupasının yıldızları bunlar. bu takım bu sene

Kafalarimizi iyice karistirdi bu yonetim, dengemiz yerinde degil :)

11755875_1016918185008401_8655487782287303461_n.png

Real PSG hazirlik maci oynadilar.
Goal Moderator ise Jose R. yi övdü...rakiplerde büyük isim olsada( Motta, Ibra, Verrati vs..) Jose bundan hic etkilenmedi ve iyi oynadi...evvel yillar büyük yetenek olarak görülen Oyuncu vs... yani gayet olumlu konusmus.

Teşekkürler başkan.

İspanyol oyuncu 20 yaşında ve hiç bilmediği yabancı bir ülkede Türkiye de başarılı olacak komik ve ironik

Renktaş kusura bakma da bu nasıl saçma bir bakış açısıdır ?

Shaktar Brezilyadan Douglas costaları Willian ları Ukrayna ya getirirken hayran oluyorsun ama...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Real bu oyuncuyu portoya verseydi buradaki herkes 2 sene sonra 20m avroya geri alır yazardı :) belki iyi çıkar benim peşin konuşmayın bence.. Benim fikrim ise melo kalsada keşke selçuğun yerine oynatsak .. Al gülüm ver gülümü ispanya da yapmış adam madem.. Selçuğu izleyeceğime bu adamı izlerim..

Aynı kanaldan geri dönüyorum madrid'in oyuncusunu 7 milyon €'ya geri satan bir kulüp böyle beleş oyuncuyu kaçırır mıydı peki.

Hocam bu adam açık oynamış diyorlar bu sene Melo değilde sağ açığa mı acaba

burak bu adamı hiç izlemedim ancak madrid alt yapısında yetişmiş la liga maçlarına çıkmış adam selçuk gibi olmaz diye düşünüyorum ..anlatır mısın nasıl biri bu ?

Hocam gerekli açıklamaları yaptım. Kısa olarak sana şunu söyleyeyim, Avrupa alt yapısı kendi bünyesindeki oyunculara gerekli eğitimi verir, Sonra bir ışık görürse A takımda 1-2 kupa maçında dener ve yeterli görürse kiralık verir veya koyar oynatır. Eğitimin verildiği her oyuncunun tutacak diye bir kuralı yok yani. Eğer öyle olsa Real 50-100 vermek zorunda kalmaz sanırım. Düz mantık bakıyorum olaya.

Bu oyuncu da ön liberoya koyarsan orta sahayı ligde bile verirsin. Selçuk'un yerine koyarsan iş yapma potansiyeli daha yüksek. Ön libero lazım bize ve kesici özelliği olacak + sert oynayacak. Selçuk iki kişilik yumuşak zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt