Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sirf kendi veletleri oynasin diye su takima sadece yedek oyuncular aldiriyor capsiz herif. Babam olsan yüzüne t...............

Bulursun. Ben çalışıyordum, şirket bedelli paramı ödeyecekti. Ama ben aptallık yaptım. İlla gidecem o duyguyu yaşayacam yoksa hep içimde bir uhde kalacak dedim. Nerden bilirdim bu kadar gereksiz bişey olduğunu. Gene bedelli falan çıkar ertele sen ertele bak sonra Cüneyt dedem hep öğütlemişti dinlemedim dersin.

ah be dedem tam gidecek vakti bulmuşsun, üstelik bedelli imkanın varken.neyse, bitirmişsin artık 28 gün hiç bi şey.

En büyük şanssızlık yabancı sınırının kalktığı zamanda başımıza bu yönetim müsvettesinin gelmesi oldu

melo kalsin meunier alinsin birde saglam bir sag acik.
chedjou kamil glik takas üstüne para verelim.

GALATASARAY'IN kuruluş amacı yabancı takımları yenmektir.
ancak bu seneki kadromuz daha da zayıfladı ...hamza sana da kalmaz yavrum ağlaya zırlaya defolacaksın ama olan bize olacak .
resmen köy takımı gibi küçülüyoruz ..sınırsız yabancı hakkı gelmiş biz milli takım antrenman kampı olmuş çıkmışız.
sizin de yerli çetenizin de .........................................

GALATASARAY'IN kuruluş amacı yabancı takımları yenmektir.
ancak bu seneki kadromuz daha da zayıfladı ...hamza sana da kalmaz yavrum ağlaya zırlaya defolacaksın ama olan bize olacak .
resmen köy takımı gibi küçülüyoruz ..sınırsız yabancı hakkı gelmiş biz milli takım antrenman kampı olmuş çıkmışız.
sizin de yerli çetenizin de .........................................

jose rodriguezin alındığı şu saate şu yazdığın mesajın manası nedir?

yok kenka daha 23 yaşında yeni mezunum.böyle bi boşluktayım ki sorma.sen nerede yaptın yoksa ziraat bankasında mı yaptın? :D

1 sene ile kaçırdım bedelliyi yaş tutsa düşünmezdim,tekirdagda yaptım 10 gün oldu geleli. Git bence vakit kaybetmeden yaş ilerledikçe daha zor olur senin için

Dune kadar yabanci serbest artik avrupadan 4-5 genç aliriz yerli lerden kurtuluruz diyen tayfa simdi transferi eleştiriyor.. Ne istediginiz belli degil...

rodriguez ama james değil,
martinez ama jackson değil,
bil bakalım kim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt