Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sponsorlar ne oldu sayın çok sevdiklerim?

birakin allah askina.......... madem bütce yok takimdaki FUTBOLCULARI tutup cöpleri gönderirsin. Futbolculari gönderip cöpleri tutmazsin..

Evlatlarla ilgili tek bir haber cikmiyor, fayda saglayan ilk 11 oyuncularimizla ilgili haberler türeyip duruyor.

istifa edin gidin capsizlar. gidenlerin yerini bile doldurmadilar!

bilal jpk lc jr gibi komisyon transferlerine bulunan para esas transferlere gelince bulunmuyor!

Çöpü atmakta parayla..

Demek ki son yıllarda Şampiyonlar ligi' ne falan gitmesek batmışız biz.. Şaka gibi.. Hamza sana da, seni getirene de, hatta ve hatta bu şampiyonluğa da, 4. yıldıza da lanet olsun.. Gelmez olsaydın da şampiyon olmasaydık. Gittiğin gün bayram olacak çapsız..

kapatin gidin nobeti artik yeter!!

Hamza Dengesi geldi Podolski forvet oynayacakmis, stopere de cok ucuz birisini alacaklarmis (Zambrano beles)

Transfer bitti diyor, kanat yok lan tum sezon kanatsiz bir takim izleyecegiz ozaman Bruma yi niye gonderiyon vizyonsuz!

Sag kanatta gobekli Olcan ve Umut mi oynayacak yani? Sol tarafta Yasin? Sictik resmen bu takim 3 mac sonra yuhlanir sende defolup gidersin CL de gelen gidenden fark yiyince..

Onu vazgectim sagbek niye alinmiyor?! Sabri ve Tarik i al ve, neyse...

geçen sene son haftalardaki kritik maçları hatırlayın. forvetlerimiz armut topluyordu. neyse ki sino ve yasin çıkıp alıyordu maçı. Yönetim çıkıp forvet transferi yapmazsa zaten Melo gitmiş gitmemiş hiç önemi kalmaz. Pes etmiş şekilde başlarız lige. İhtiyacımız olan en önemli bölge forvet iken bunları nasıl söyler bir td.

Bonservisi elinde dunya kadar kaliteli topcu vardi. Daha yeni mi akliniza geldi maliyetler.

Moderatör tarafında düzenlendi:
En azından adam almayacaksak bile gereksizleri göndermeliydik.
Sinan yerine Olcan'ı, Kaan yerine Yekta'yı, İbrahim yerine Jem'i, Oğuzhan yerine Bilal'i görmek istemiyorum.
Paran yoksa gönder boş adamları rahatlasın elin, salak salak sözleşmeler de yapma. Birkaç ucuz oyuncu bulursun, ya da kiralarsın. En kötü ihtimal gençleri oynatırsın.
Rezil bir sezon geçireceğimiz bal gibi ortada, zararın neresinden dönersek kar olacak. Hayırlısı olsun.

uluslararasi bir marketing direktor getireceksin, sampiyon olmus iki kupa almis takimda yeni forma, sponsor yok komik resmen, 1999 senesinde uefayi aldigimizda da olay ayniydi ,1 tane uefa kupa formasi yada teshirtu uretipte satmadilar , o basariyi pazarlayamadilar , simdi de degisen birsey yok , 16 sene gecti ustunden.uluslararasi dinamiker degisiyor fakat bizim yonetim kullari manalite olarak cok eskide kalmis durumda..genclesmek lazim..

Ayrıca Hamza' nın açıklamalarından sağda, solda oynuyor lafından bu Jose' yi kanatta oynatacak. Melo giderse de Hamit ve Bilal oynayacak ben size söyleyim.

Bi an evvel Hamza hoca gönderilmeli gerekirse güzel bir meblağ ile de olsa lucescu getirilmeli adam tam ucuz et yahnicisi kurtarsa kurtarsa o kurtarır

Ya okadar vizyonsuz birisi ki, kanat transfer yokmus, simdi elindeki Sinan Gumus u de oynatmaz. O cocuga da yazik edecek cunku gobekli Olcan ve Umut Bulut a sag kanati emanet edecekmis (sinirden guluyorum) :asd22:

Alternatifi de kanatta Jose mis.

Bizim kanat rotasyonumuz su sekilde olmaliydi; Mirallas/Shaqiri kalitesinde biri-Bruma-Sinan-Lukas-Yasin.

Forvet rotasyonu da: KJH/Llorente kalitesinde biri - Burak - genc potansiyelli biri.

Çok borç var çok. Her yıl 40 m Euro yada Dolar çok fark etmiyor zaten Faiz ödüyoruz.

Benim kızdığım da şu ; borç var deniliyor Sabri'ye Eray'a zam yapıyorlar. Huntelaar'a Maxi'ye gelince para yok diyorlar. Ünal Aysal zamanında Drogba'yı Wes'i alırken borç yok muydu ? Beşiktaş'ın bizden daha çok borcu var, borç ödemekten transfer yapamıyorlar. Her sene 3. oluyorlar. Yani "feda" demek mali anlamda da başarısızlık, sportif anlamda da.

kimsede demiyorki aylardır neden taraftarla dalga geçiyorsunuz bir kişi bile yok hesap soracak

bi insanin her aciklamasi rezil olur mu yahu

bir kez düzgün konustugunu hatirlayamiyorum hocanin

Ya delirmek üzereyim Allahin cezalari. Nerden bulasti bu capsizlar bize. Lanet olsun gercekten lanet olsun.

Sampiyonlugu burnumuzdan fitil fitil getirdiler. Lanet olsun be 4.yildiza.

Para yoksa başkan beklentiyi neden yükseltti ?

jose yi bile daha alamamışlar görüşmeler sürüyormuş robbeni alacaklar sanki : ) :) :)

Öyle sacma sapan iddialarda bulunmayin. Benim İPim belli. 2 farkli baglanti kullaniyorum. Bu forumda baska bir hesabim yok. Bu bile bana fazla geliyor. Baska bir GS forumunda da hesabim yok. Zaten forumda online olacak zamanim da yok. İznim ayin 1inde bitecek. 1inden sonra foruma cok nadir girerim. İyi ki de cok nadir giriyorum.

Bu arada o üyeyi hatirliyorum. Biglianin falan Turkiyeye gelecegine inaniyordu. :asd22: İnanmayi gectim, onunla 3-4 üye daha vardi, Bigliayi 8-9 milyon euroya Turkiyeye getiriyorlardi. :asd22:

Robben, İbra ve Biglia gibi oyuncular Turkiyeye gelmez. Ne zaman inis dönemine girerler, inis döneminde 1-2 yil ilerlerler, piyasalari olmaz, ABD, Cin ve Katarla birlikte Turkiyede onlar icin bir secenek olabilir.

Hamzaoglundaki özgüven Mourinho da yok. Cöpü bile alsam ben oynatirim diye düsünüyor. Kendini ispat etmeyen genc oyunculari en fazla rotasyon icin alirsiniz. Bu yüzden Hamzaoglundan kaliteli transfer beklemedigimi cok önceleri söylemistim. İlk 2 CL macindan sonra görevi birakacagini düsünüyorum. İlk mactan sonra bile olabilir. Büyükte bir enkaz birakacak gibi.

Stoperde bizde parlayacak potansiyelli bir isim bulmak istiyormus. :asd22: Stoper tecrübe gerektiren en önemli mevki. Sirf transfer yapmak icin transfer yapariz. Yeni bir Ontiveromuz daha olur. Maasini ödeyip ücretsiz kiralariz.

Takimda o kadar genc oyuncu var, hicbirini gelistiremedik, buna ragmen hala genc oyuncu aliyoruz. :asd22:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt