Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kulübün tek kurtulusu Ünal Aysal'in dönmesidir. Üstüne Cem Uzan-Ünal Aysal koalisyonu olursa, takim 3 seviye atlar.
Müthis fikir.Hala Cem uzan diyen var. Galatasaray'ı araplara Çinlilere Ruslara satalım oldu olacak. Aysal son 2 yılda transfer için 39 milyon euro harcamış, şimdi adamları göndermeye çalışıyorlar ama giden yok çünkü o Paraları alacakları başka enayi yok.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sen de üzülmeye devam et o halde, müzmin sakat gomez kazma fernandao balon diego bunlara mı üzüldün?Ok. Hadi puan vererek 11 kur, dogru yoldasin.
İtalya Ligi'de diğer liglerden daha iyi mevzu sertlikse. Kalite olarak bin basar daha dünkü MLS Ligi.
Benim eski postlarima bakarsan, bu oyunculara üzülmedigimi bilirsin. Ama cok safca düsünüyorsun, cünkü bizim farkimiz, biz CL'de oynuyoruz, onlar oynamiyor.Sen de üzülmeye devam et o halde, müzmin sakat gomez kazma fernandao balon diego bunlara mı üzüldün?
diegoyla sneijderi değişir misin?
ya da fernandao ile burakı ?
en iyi 10 numara sneijder
En iyi forvet persie
kanatlarda değerlendirmeye göre değişir.
Senin icine hamza hamzaoglu kaçmiş.Peki 1 yıldir kayip olan podolski , keyfine gore oynayan ancak yuzde yuz gol pozisyonlarini atabilen gol kralimizin yan etkilerinden neden bahsetmiyorsun.Heleki yasinin bu sene ne verecegi bile belli degilken.Adamin tek ozelligi sola inip sag ayagina cekerek yaptigi orta ve etkili.sutlari bu sene saga koyacak onu.Nasil olucak bunlarÖyle diyosunda Nani'yi izledin mi sen nasıl bi kazma oyun oynuyor ? VP şubattan beri maç yapmadı daha yeni antremana çıkmış, oda soru işareti.
Gomez sürekli sakatlanıyor ki geldiği kesinleşmedi. Geri kalanları için yorum yapmaya değmez.
aynen ben safça düşünüyorum farkımız da CLde oynamamız, o sebeple de sen CLdeki rakiplerimiz olan fernandao diego gomez quaresma gibi adamlarla kıyasladın.Benim eski postlarima bakarsan, bu oyunculara üzülmedigimi bilirsin. Ama cok safca düsünüyorsun, cünkü bizim farkimiz, biz CL'de oynuyoruz, onlar oynamiyor.
Kondogbia ya o kadar para nasil vermis Inter
Hayir, vahim olan durumu ortaya cikariyorum. Kendi liglerinde oynamayi kabullenmis takimlar bile daha iddiali bizden, daha vizyonlu düsünüyorlar. Biraz yazilanlarin sebeplerini analiz et cevap vemeden önce.aynen ben safça düşünüyorum farkımız da CLde oynamamız, o sebeple de sen CLdeki rakiplerimiz olan fernandao diego gomez quaresma gibi adamlarla kıyasladın.
yahu doğru diyor işte adam. sen CLde oynamana rağmen bu edirnenin ötesini anca kamplarda gören adamalarla eşdeğer bir kadro kuruyorsun. burada ciddi sıkıntı var yaniaynen ben safça düşünüyorum farkımız da CLde oynamamız, o sebeple de sen CLdeki rakiplerimiz olan fernandao diego gomez quaresma gibi adamlarla kıyasladın.
forum gene kızgın..ne oldu ki ?