Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Para yoksa niye o zaman kiraya adam gönderiyorsun gittiler brumayı verdiler. madem para yok futbol özürlü sabriyi niye kadroda tutuyorsun. Dünya kadar orta saha adamı var en az ihtiyaç olan bölge hatta adam göndermen gereken mevki gidiyorlar ingilitere 2 . lig adamı alıyorlar.Abi bu kadar akıl tutulması olmamalı ya . Camiada bunları hiç mi uyaran yok arkadas .
Devam bu kafaya dursun çok güzel yönetiyor belli devam et ya da kim gelsin önerin var mı cem uzan haluk ulusoy ya da son seçenek Ünal aysal zaten merak etme haluk ulusoy salak değil kendini bu angut liselilere yedirecek kadar ah keşke gelse ama gelmez ki ünal aysal da maalesef kaçtı keşke dursa savaşsa ama yaşı itibariyle dayanamadı cem uzan vallahi alayının aklını alır akıllı adam ne zaman siyasiye girdi bazılarının yarasına dokundu bitirdiler antu yada 12 numaraya yollayacak kadar haddin değil benim GALATASARAYlılığımı sorgulayamazsın Bitliste ücretsiz olarak GALATASARAY SPOR okulu açan bir aileden geliyorum haddini bil hadsizleşme en nefret ettiğim şeydir fener itiyle karşı tarafa laf koyulması
sarbi kesim var şimdi xelçuk kesim hral kesim olmadı koca kafa umut kesimAbdurrahim gitti forumdaki aydın kesim rahat mı şuan? Herşey Galatasaray için daha mı iyi? Bi aydın cevap verirse sevinirim.
Abdurrahim gitti forumdaki aydın kesim rahat mı şuan? Herşey Galatasaray için daha mı iyi? Bi aydın cevap verirse sevinirim.
hüstünel gelcektiAbdurrahim'in gitmesi iyi, yerine düzgün, vizyonlu birisinin gelmemesi kötü
Bir daha da alıntılarına dikkat et hade kolay gelsin dursunla...
hüstünel gelcekti
evet juande ramosTürk olacaksa üstünel olmalı.Onun dışında düzgün bu işi iyi bilen yabancı sportif direktör gerekli takıma
yahu geçen seneki şampiyonluk maçında kargalar bizi sahamıza hapis etti herkes birbirine sarılıp dua etti maç bitsin diye !! kadro kalitemiz sıfır yedek oyuncularımıza kimse talip olmuyor ordan anlayın ne rezil durumda olduğumuzu !! geçen seneki sivas kupa maçında yedeklerle çıktık nerdeyse 5 gol yiyip elencektik !!
inanmıyorum buna bileGalatasaray, Dniprolu stoper oyuncusu Douglas ve forvet oyuncusu Kalinic ile her konuda anlaştı. (@Sporundibi)duyumunda dibi
Galatasaray, Dniprolu stoper oyuncusu Douglas ve forvet oyuncusu Kalinic ile her konuda anlaştı. (@Sporundibi)duyumunda dibi
Kalinic neysede douglasa hiç ihtimal vermiyorumKeşke be keşke . Ama hiç sanmıyorum. Bizimkilerin ilgi alanı Fransa, İngiltere ve İspanya 2. ligleri. Bakınız Carole, Jem, Rodriguez !! Çapları o kadar özbek biladers&Co nun !!