Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takimi copler ile doldurmaya devam edecegiz gibi. Kargalar bile kuculmeyle bir yere varamayacagini anladi. Hatta elimizden topcu calabilecek seviyeye geldiler. Ayiptir yahu.

Galatasaray buyuk profesyonel bir sirket olsaydi ve Ozbek simdi ki is planini one surseydi, kapidan iceri bile giremezdi.

Hamza denen capsiz da kendi isi guvende olsun diye baskani destekliyor. Ya da harbiden megaloman.

Ozbek Bros ve Hamza ikinci yariyi goremezler. Insallah yanilirim ama gorunen koy kilavuz istemez.

Benim asil uzuldugum gecen senenin 4luk Sampiyonlar Ligi kadrosundan bile gucsuz bir yerdeyiz. Bruma ve Meloyu kaybettik. O dedikleri sampiyon kadroyu bile koruyamadilar.

Demesi kolay ancak, sabir arkadaslar bu gunler de gecer.
küfür ....... dursun özbekk
küfür ........ hamız hamızoğlu

biz bittik beyler cüneyt en iyisidi içlerinde

Kalinic bu şartlarda forvete alınabilecek en iyi isimlerden biri olabilir.

Adamın attığı gollere dikkat ederseniz çok temiz bir son vuruşu var.

NOT : Ayak içini kullanabilen forvetten her zaman korkucaksın aga.

Ozan olursa kesinlikle katkı sağlar. Ama göbekte oynatmak yeteneğini çöpe atmak olur. Sağ Açıkta bi kaç defa izlemiştim bursada. Orda oynadığında bana göre türkiye liginin en iyi sağ açık oyuncusuydu. açık ara hemde. Eğer orda Yasin oynicaksa, sağ bekte Sabrinin 2-3 level üstü. Orda kullanırız en kötü. Bence çok çok iyi transfer olur.

gelsin ya zlatan mlatan unutun sağ açığa gervinho alsak keşke bide

Keşke be keşke . Ama hiç sanmıyorum. Bizimkilerin ilgi alanı Fransa, İngiltere ve İspanya 2. ligleri. Bakınız Carole, Jem, Rodriguez !! Çapları o kadar özbek biladers&Co nun !!

bir zamanlar arsenal, inter, juve gibi takimlardan topcu alirdik (ünal aysal dönemi)

simdi ise queens park r., troyes gibi ne idügü belirsiz 2. lig takimlarindan (dursun özbek)

:sad007:

İşin kötü tarafları

- Sabriye yedekte otursun diye zam yapılmadı, Hamza bu sabriyi AS olarak düşünüyor. Yedekte bırakacaksan neden zam yaptın derler adama
- Jem'i falan aldırdı, sırf çöp değil demek, kendini ispat etmek için oynatacak, yoksa neden aldırdın derler adama
- Dzemaili yi falan oynatmayacak, orta sahamız hamit selçuk olacak
- A takımda heyecan veren oyuncular yollanıp yerlerine yenileri alınmayacak
- Bu şekilde transfer dönemi sona erecek
- Mourinho Hamza çöplerle başarılı olurum zannediyor
- Lig ve CL başlayacak ve hezimetler arka arkaya gelecek
- Tarafta tepki göstermeye protestolara başlayacak
- Hazma ve belki arkasından Dursun gidecek
- Yeni hoca ve belki yeni yönetim Ocakta panik transferleri yapıp yeni çöpleri takıma dolduracak
- Sene sonunda Sabri hala bu takımın 1 numaralı sağ beki olacak
- Biz de üzüntüden kanser olacağız

Allah sabır versin hepimize.

Son düzenleme:
fener bjk ilk 2 biz de bursa ile 3.lük yarışı yaparız men yesek de umurum da değil zaten uefada oynarız gidip uefada yalandan çeyrek final yapacağımıza hiç gitmeyelim almasınlar da ha seneye kazara yine şampiyon olursak Allah korusun yoksa bu beyin yoksunları sittin sene gitmez sizin ffpinize de jeminize de sabrinize de dengenize de neyse canaydın döneminden beter olduk ya Allah bizleri korusun ne diyeyim carrusca heinz inamoto transferlerine döndük 2 sene rüyaydı ve rüyadan uyandık dengeoğlu ile dolmuşçuyla...

Belki güleceksiniz ama Kalinic ve Douglas bizi sampiyon yapar

forma sattıracak 1 tane bile adam almadılar merak ediyorum alacaklarmı taraftar forma icin önce isme bakar

İşin kötü tarafları

- Sabriye yedekte otursun diye zam yapılmadı, Hamza bu sabriyi AS olarak düşünüyor. Yedekte bırakacaksan neden zam yaptın derler adama
- Jem'i falan aldırdı, sırf çöp değil demek, kendini ispat etmek için oynatacak, yoksa neden aldırdın derler adama
- Dzemaili yi falan oynatmayacak, orta sahamız hamit selçuk olacak
- A takımda heyecan veren oyuncular yollanıp yerlerine yenileri alınmayacak
- Bu şekilde transfer dönemi sona erecek
- Mourinho Hamza çöplerle başarılı olurum zannediyor
- Lig ve CL başlayacak ve hezimetler arka arkaya gelecek
- Tarafta tepki göstermeye protestolara başlayacak
- Hazma ve belki arkasından Dursun gidecek
- Yeni hoca ve belki yeni yönetim Ocakta panik transferleri yapıp yeni çöpleri takıma dolduracak
- Sene sonunda Sabri hala bu takımın 1 numaralı sağ beki olacak
- Biz de üzüntüden kanser olacağız

Allah sabır versin hepimize.

yazını okudum intihar edesim geldi bu ne ya :)
admin bu adamı banla hemen psikolojimizi çökertti bu kadar da gerçekçi olunmaz ki :)

Belki güleceksiniz ama Kalinic ve Douglas bizi sampiyon yapar

Burdaki futbol bilginlerine deme öyle direkt istatistiklerine bakarlar hemen saldırabilirler burda kmseyle tartışmadım ama şöyle cok bilmişlik taslayanlar olmuyormu leş çöp hemen konusyorlar ya ayar oluyorum cok futbolu biliyorsanız antrönörlük kursuna gidin arkadas.

robben hayali kuran gomez e çöp diyen ben şimdi bu adam gelse 100 takla atacak hale geldim :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt