Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kalinicle görüsüyorsak, kalinic röpörtajonda öyle söylemisti, ozaman kulübünle anlasmissiz heralde

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Bu herzaman gecerli degildir, kulupler bazen once kendi aralarinda anlasirlar sonra oyuncu ile gorusurler, bazen de yazili olarak oyuncunuzla ilgileniyoruz gorusme talebi isterler, kulubu da buna izin verir, sonra da oyuncu ile konusup anlasinci kulupler pazarliga baslar. Yani ikisinden birisi.

Çünkü Deportivo 2 ay beklemez herkes biz gibi değil.

Olay Deportivo değil zaten, Deportivo beklememiştir, Jose Rodrigez beklemiştir, daha iyi kendini daha çok gösterebileceği bir takıı beklemiştir. Sonuçta çocuk 1 senedir Deportivoda daha adını bile yeni duyduk resmen, Galatasarayda olsa öyle mi olur, bizim dandik Sabriyi bile tanıyorlardır dünyada

evren gözde diyor ki bonservizsis genç olan futbolcular alınacak
bu adama da gıcık oldum hani hunti hani maxi hani ya bırakın gidin umut tacirleri bırakın gidin sinirim bozuldu yemin ediyorum bu ülkede güzel bir şey olmaz mı ya gerçek hayattaki olan sorunlarım bir yana bir de bu takımın hali off off

@AslanStatistic: Muhsin Ertuğral: "Bence Rodriguez iyi bir yatırım Galatasaray için. Adaptasyon sürecini çabuk atlatırsa verimli olabileceğini düşünüyorum."

Sent from my iPhone using Tapatalk

muhsin böyle diyorsa iyidir burda bir mac izlemeyenler çöp diyor bir de

Muneir , Douglas , Gervinho , Kalinic , Jose R

bunlara fitim

Baya da gençleşmiş oluruz.

Bu kadar takviye yapsak bile orta saha yine yol geçen hanı. Takım dökülüyor diye boşa demiyoruz gerçekten dökülüyoruz. 4 tane iyi transfer bile kurtarmıyor takımı.

Kalinic UEFA finalinde gördüğüm kadarıyla Burak'ı kesme potansiyeline sahip olduğundan, zannediyorum almazlar. Üzülür sonra. Dengemiz bozulur.

Olay Deportivo değil zaten, Deportivo beklememiştir, Jose Rodrigez beklemiştir, daha iyi kendini daha çok gösterebileceği bir takıı beklemiştir. Sonuçta çocuk 1 senedir Deportivoda daha adını bile yeni duyduk resmen, Galatasarayda olsa öyle mi olur, bizim dandik Sabriyi bile tanıyorlardır dünyada

Bak Carole transferini araştırdım adam takımın vazgeçilmezi gittiğine ağlayanlar bile olmuş taraftarlar içinden..
Ama bu transfer harbi kelepir ve traş transfer kaldı ki Melo gibi bir cengaverin yerine böyle efendi bir İspanyol geliyorsa üstelik talibi olmayan ben orada işkillenirim aga..

Sene başında burun kıvırdığımız oyuncular Huntelaar, Mario Gomez, Boateng vs vs, şimdi Kalinice göbek atacak durumdayız, vay arkadaş vay

Melo giderse yerine Medel'i alırsın dersin ki Jose'den ümitliyim 5 senedir top oynamamış Jem Karacan'ı alacağına bu adamı alsaydın sesimi çıkarmazdım..

evren gözün söylediklerine göre forvet almıcaz podolski yetermişşşş

taraftar psikolojisi alt üst olmuş bir hafta önce bu kalinicic mi ne transferi anlaşıldı dedi herkes nelere kaldık dedi şimdi anlaşıldı denildi herkes ooo iyi iyi diyor haksız değiller ki insanlar ne yapsın bakıyor jose carole niasse ee tabi uefa final oynamış takımın forvetine de iyi der ha iyi olur olmaz tanımıyorum bilmiyorum adamı mesele taraftarın da vizyonunu küçülttüler

Bak Carole transferini araştırdım adam takımın vazgeçilmezi gittiğine ağlayanlar bile olmuş taraftarlar içinden..
Ama bu transfer harbi kelepir ve traş transfer kaldı ki Melo gibi bir cengaverin yerine böyle efendi bir İspanyol geliyorsa üstelik talibi olmayan ben orada işkillenirim aga..

İşkillenmekte haklısın hocam orada sıkıntı yok, zaten melonun yerine düşünülüyorsa büyük saçmalık, sadece oyuncunun bizi isteme ihtimali de var diyorum.

burada kalinic ve douglas hakkaten ilk sporundibi söyledi bakalım nolucak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt